شنبه و یکشنبه بارانی در همدان/ هوا از امروز تا دوشنبه آینده غبارآلود است

کارشناس اداره کل هواشناسی گفت: سامانه بارشی طی روزهای شنبه و یکشنبه استان همدان را تحت تاثیر قرار می‌دهد و از روز دوشنبه هم در نیمه شمالی استان فعال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، محمدحسن باقری شکیب در گفتگو با خبرآنلاین با اعلام این خبر افزود: دمای هوا طی امروز و فردا روند افزایشی در استان دارد.

وی اضافه کرد: با توجه به آخرین خروجی مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی، تا اواسط هفته آینده آسمان استان عمدتاً قسمتی ابری است و در برخی ساعات با غبار رقیق و در ساعات بعدازظهر ورزش باد نسبتاً شدید به ویژه در نیمه شمالی استان همراه است.

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان ادامه داد: سامانه بارشی طی ساعاتی از روزهای شنبه و یکشنبه استان را تحت تاثیر قرار داده و بارش باران گاهی رگبار باران با احتمال رعد و برق به ویژه در نیمه شمالی استان پیش‌بینی می‌شود.

باقری‌شکیب خاطرنشان کرد: از روز دوشنبه هفته آینده احتمال بارش‌های بهاری و رگبارهای موقت در ساعات بعدازظهر عمدتاً در نیمه شمالی استان وجود دارد.

وی یادآور شد: از روز شنبه به بعد با توجه به پوشش ابر و فعالیت سامانه بارشی، دمای طول روز ۲ تا سه درجه سانتیگراد خنک‌تر خواهد شد.

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: روز گذشته بیشینه دما از فامنین با ۲۷ درجه سانتیگراد و صبح امروز دمای کمینه از رزن با هفت درجه سانتیگراد گزارش شد.

باقری‌شکیب دمای هوای شهر همدان را طی ۲۴ ساعت اخیر بین ۲۵ و ۱۱ درجه سانتیگراد در نوسان اعلام کرد.

46

کد خبر 2054459

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =