حمله ثابتی به گزینه احتمالی وزارت اقتصاد: آقای پزشکیان! کشور فرصتی برای آزمون و خطای جدید ندارد/ انتخاب اخیر دولت برای وزیر اقتصاد همتی به توان ۲ است

امیرحسین ثابتی نماینده مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: براساس برخی اخبار، دولت قصد دارد فردی را به عنوان وزیر اقتصاد معرفی کند که به لحاظ دیدگاه های اقتصادی غلط، همان همتی به توان ۲ است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیرحسین ثابتی نماینده مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی ایکس درمورد انتخاب وزیر اقتصاد نوشت: براساس برخی اخبار، دولت قصد دارد فردی را به عنوان وزیر اقتصاد معرفی کند که به لحاظ دیدگاه های اقتصادی غلط، همان همتی به توان ۲ است، با این تفاوت که سابقه اداره هیچ دستگاه و نهادی را هم نداشته است.

آقای پزشکیان! کشور فرصتی برای آزمون و خطای جدید ندارد، فردی را معرفی کنید که برخلاف همتی اولویتش احیای حاکمیت ریال، افزایش قدرت پول ملی و مبارزه با رانت خواران، مستکبران داخلی و بریز و بپاش های دستگاه های دولتی باشد.

۳۱۲۲۲۱

کد خبر 2053989

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین