مامور وظیفه‌شناس پلیس‌ قشم در سانحه رانندگی درگذشت

فرمانده انتظامی شهرستان قشم از آسمانی شدن یکی از ماموران انتظامی وظیفه‌شناس و پرتلاش این فرماندهی انتظامی در یک سانحه رانندگی خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین استان هرمزگان، سرهنگ مجتبی مروتی روز چهارشنبه اظهار کرد: گروهبانیکم حسین باایمان جمعی کلانتری ۱۱ جانبازان این شهرستان مرزی، سه شنبه شب(دوم اردیبهشت ماه) به علت برخورد یک دستگاه خودروی سواری با وی دچار مصدومیت شد.

وی ادامه داد: این نیروی پلیس در کوتاه‌ترین زمان ممکن به بیمارستان منتقل شد اما شدت جراحات وارده به حدی بود که تلاش پزشکان موثر واقع نشد و این مامور خدوم پلیس بزرگ‌ترین جزیره ایرانی خلیج‌فارس شب گذشته آسمانی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان قشم با ابراز همدردی با خانواده این مامور پلیس وظیفه‌شناس توضیح داد: از دست دادن چنین نیرویی برای پلیس این شهرستان مرزی و جامعه‌ای که او برای امنیتش تلاش می‌کرد، ضایعه‌ای بزرگ است و همکاران وی همچنان با همان تعهد و مسوولیت‌پذیری راهش را ادامه خواهند داد.

سرهنگ مروتی اضافه کرد: جزییات مربوط به مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مرحوم گروهبانیکم حسین باایمان به‌زودی اعلام خواهد شد.

مامور وظیفه‌شناس پلیس‌ قشم در سانحه رانندگی درگذشت

46

کد خبر 2053863

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین