به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان؛ دکتر سیفالله سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان در این آئین به اولویتهای وزارت علوم شامل تحقق دانشگاه اسلامی، تحقق دانشگاه تاثیر گذار و اثر بخش در صنعت و نیز تحقق دانشگاه با نشاط ، پویا و امید آفرین اشاره کرد و گفت: تیم مدیریتی دانشگاه سمنان برای تحقق این اولویتها برنامه ریزی و در این مسیر حرکت می کند .
دکتر سعدالدین از کسب رتبه ۱۵ دانشگاه سمنان بر اساس ارزیابی های انجام شده از سوی ISC اشاره کرد و افزود :با تلاش محققان و پژوهشگران و تیم مدیریتی دانشگاه، این رتبه از ۲۲ سال گذشته با هفت پله ارتقا به رتبه ۱۵ رسیده است .
وی گفت : در این ارزیابی شش شاخص بررسی شده است که دانشگاه سمنان در شاخص مدیریت و بهره وری رتبه چهار و در حوزه فناوری و نوآوری رتبه شش کشور را بدست آورده است.
رئیس دانشگاه سمنان، قرار گرفتن دانشگاه سمنان در ردیف ۱۰ دانشگاه برتر کشور و ارتقای رتبه دانشگاه در سطح جهانی به زیر هزار را از افق های این دانشگاه برشمرد .
دکتر سعدالدین با اشاره به تحصیل دانشجویان بین الملل در دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: در حال حاضر صدور علم ما از طریق دانشجویان بین الملل انجام می شود و برای توسعه آن تلاش می کنیم.
محمدرضا باقری مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان نیز در این آئین قرار گرفتن در مجاورت پایتخت را ظرفیت مطلوبی برای توسعه صنعتی استان سمنان برشمرد و گفت : زمانی که صحبت از صنعت میشود، به طور قطع فناوری و پژوهش را سرلوحه اقدامات قرار دارد.
محمدرضا باقری افزود : شرکت شهرکهای صنعتی در مباحثی همچون خوشههای صنعتی فضا را برای محققین و پژوهشگران فراهم میکند .
وی برگزاری نمایشگاهها و رفع نیازهای فناورانه صنایع را از دیگر خدمات شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان اعلام و تصریح کرد : ناترازی انرژی و کمبود آب، ۲ مشکل اساسی صنایع استان سمنان است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان انرژی خورشیدی را یکی از راهکارها و سیاستها برای رفع ناترازی انرژی واحدهای صنعتی دانست و اظهار داشت : استفاده از پساب شهری نیز برای تأمین آب واحدهای تولیدی و صنعتی از راهکارهای تامین آب در حوزه صنعت است.
باقری تصریح کرد : رفع هر دو مشکل نیازمند علم، تخصص و پژوهش و نیز بکارگیری فناوریهای نوین است که دانشگاهیان می توانند در این زمینه راهکار ارائه دهند .
وی کمبود نیروی انسانی متخصص و ماهر را از مشکلات واحدهای صنعتی استان سمنان اعلام کرد و گفت : حل این مشکل هوشمند کردن صنعت و استفاده از ربات هاست که تحقق این امر نیازمند تخصص و یاری محققان و پژوهشگران است .
دکتر کیانا پیوندی دبیر آئین قدر و مدیر پژوهش دانشگاه سمنان نیز گفت : افزایش تعاملات دانشگاهی و پژوهشی و بکارگیری نتایج پژوهش های اعضای هیات علمی و پسادکتری در جهت حل مسائل و مشکلات جامعه و صنعت را از برنامه های پژوهشی دانشگاه سمنان اعلام کرد
دکتر پیوندی افزود : در این آئین از ۱۶ دانشجو و ۳۳ دانش آموخته برتر دانشگاه سمنان قدر دانی شد .
در این آئین دکتر ابراهیم نجفی کانی عضو هیات علمی دانشگاه سمنان مدیر عامل شرکت فناور دانش بنیا ن پردیس نگین ، مهندس منصور ابراهیمیان قائم مقام مدیر عامل شرکت پاریزان صنعت و دکتر محسن کوشش تبار دانش آموخته دانشگاه سمنان و منتخب آیین قدر
از تجربیات و موفقیت های خود در مسیر تولید و صنعت گفتند .
46
نظر شما