نوکری حضرات معصومین(ع) عالی‌ترین عنوان در این عالم است

مرجع تقلید شیعیان گفت: نوکری درب خانه حضرات معصومین(ع)، خصوصاً حضرت سیدالشهدا(ع)، بالاترین و عالی‌ترین عنوان در این عالم است، عنوانی که اگر با اخلاص همراه باشد، هیچ مانندی نخواهد داشت.

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع عظام تقلید، پیامی به‌مناسبت برپایی بزرگداشت و تکریم دو پیرغلام بااخلاص و چهره‌های ماندگار عرصه ستایشگری اهل‌ بیت(ع) استاد غلامرضا سازگار و محمدرضا عاصی که از سوی هیئت خادم‌الرضا(ع) قم شامگاه ۲۹ فروردین‌ماه در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد، ارسال کرد.

بنابر روایت ایکنا، متن پیام به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

الحمد لله ربّ العالمین و الصلاة و السلام علی سیدنا و نبینا أبی القاسم المصطفی محمد و علی أهل بیته الطیبین الطاهرین، سیما بقیة‌الله فی الأرضین.

سلام علیکم و رحمة‌الله و برکاته

خدا را شاکرم که توفیق داد بنده هم به مجلسی که به‌عنوان تکریم خادمان اهل‌ بیت(ع) است، سهمی داشته باشم.

بدون تردید، نوکری درب خانه حضرات معصومین(ع)، خصوصاً حضرت سیدالشهدا(ع)، بالاترین و عالی‌ترین عنوان در این عالم است، عنوانی که اگر با اخلاص همراه باشد، هیچ مانندی نخواهد داشت.

همه بزرگان در طول تاریخ آرزو داشتند نام‌شان در این لیست پرافتخار ثبت گردد، و کتب روایی ما مملو از روایاتی است که در این باب قلوب ما را روشن می‌سازد، که در این مختصر نمی‌گنجد.

اما به جهت تبرک، یک روایت را عرض می‌کنم:

ابوعماره شاعر، خدمت امام صادق(ع) رسید. حضرت به او فرمود: «ای ابوعماره! درباره امام حسین(ع) اشعاری برایم بخوان.» می‌گوید: شروع به شعر خواندن کردم. حضرت گریه کرد، آن‌قدر که صدای گریه حضرت از دور شنیده می‌شد.

بعد فرمود: «ای ابوعماره! هر کس درباره امام حسین(ع) شعری بخواند و پنجاه نفر یا سی نفر یا بیست نفر یا دو نفر و یا حتی یک نفر را بگریاند، جزای او بهشت خواهد بود.»

آری، اهمیت مطلب این اندازه بالا و والاست. لذا تجلیل از این افراد، به‌ویژه دو تن از مادحین و شعرای با اخلاص که عمر خود را در این راه صرف کرده‌اند، آقایان سازگار و عاصی، بسیار به‌جا و قابل تقدیر است.

و به این دو عزیز عرض می‌کنم، مهم‌ترین مدال شما همین است که شما را با این عنوان می‌شناسند و ان‌شاءالله در قیامت هم با همین عنوان معرفی خواهید شد.

و از اعماق وجود می‌خواهم که خداوند متعال بنده حقیر را نیز به‌عنوان یکی از نوکران کوچک این آستان قبول کند و نام ما را در این لیست پرافتخار قرار دهد.

و امروز اقرار می‌کنم خودم را خاک پای خادمان اهل‌ بیت(ع)، خاصه حضرت سیدالشهدا(ع) و فاطمه زهرا(س) می‌دانم.

در پایان، از برگزارکنندگان این جلسه با معنویت تشکر می‌کنم و برای همه خادمان درگذشته اهل‌بیت عصمت و طهارت، خصوصاً امام راحل و عظیم‌الشأن و همچنین مرحوم حضرت آیت‌الله آقای حاج شیخ محمد فاضل(ره) که این مراسم در مجموعه‌ای که ایشان بنا کرده‌اند و در حال برگزاری است، علو مقام مسئلت می‌نمایم. توفیقات همگان را از خداوند متعال خواستارم.»

کد خبر 2052658

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =