لیبرمن: مذاکرات رم، شکست سخت نتانیاهو در مقابل واشنگتن بود/بنی‌گانتز: اسرائیل باید از فرصت حمله به ایران استفاده کند

رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» اعلام کرد که مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم گواهی بر شکست سخت بنیامین نتانیاهو در مقابل واشنگتن بود.

به گزارش خبرآنلاین، آویگدور لیبرمن، رئیس حزب «اسرائیل خانه ما» عنوان داشت که دور مذاکرات امروز رم در مورد برنامه هسته‌ای ایران، گواهی بر شکست سخت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مقابل واشنگتن است.

به گزارش ایسنا، لیبرمن همچنین گفت: ما شاهد پیشنهاد رقت انگیز از سوی نتانیاهو بودیم که به خاطر بقای سیاسی خود مانع از بازگشت یک باره زندانیان اسرائیلی از غزه می‌شود.

بنی گانتز، رهبر اپوزیسیون اسرائیل نیز در واکنش به نتیجه مذاکرات گفت: اسرائیل باید با همکاری آمریکایی ها از فرصت برای حمله به ایران استفاده کند.

دولت بد نتانیاهو باید جایگزین شود و من در تلاش هستم تا جایگزینی برای آن بسازم.

310310

کد خبر 2052182

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین