به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، حجت الاسلام و المسلمین حسینی رئیس کل دادگستری استان در این جلسه اظهار داشت: شعار امسال از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده و تمامی اقدامات دستگاههای مختلف باید در راستای حمایت از تولید،سرمایه گذاری،ایجاد اشتغال، کنترل تورم و مهار معضل بیکاری باشد.
وی تصریح کرد:حمایت از سرمایه گذاری و سرمایه گذاران جدید و همچنین حمایت از سرمایه گذاران سابق که واحدهای تولیدی آنها به لحاظ مشکلات تعطیل یا نیمه تعطیل است،در دستور کار این ستاد قرار دارد.
رئیس کل دادگستری استان کردستان همچنین بر لزوم جلوگیری از موازی کاری در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ستاد اقتصاد مقاومتی تاکید کرد و افزود:دستگاه قضایی استان بر اجرای مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان نظارت جدی دارد.
وی افزود : جلوگیری و حذف فرآیند کاغذبازی در صدور مجوزها و حذف دستورالعمل های خلق الساعه که مانع سرمایه گذاری است ، در دستور کار ستاد اقتصاد مقاومتی استان است.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی اضافه کرد: در این راستا کارگروه شناسایی و حمایت از سرمایه گذاری ذیل ستاد اقتصاد مقاومتی استان با محوریت دادستان مرکز استان و بازرسی کل استان ایجاد شده است که وظیفه آن شناسایی و اهلیت سنجی سرمایه گذاران و حمایت از سرمایه گذاری می باشد.
وی ضمن تاکید بر لزوم تکمیل فرآیند انتقال حساب شرکتها و واحدهای تولیدی به داخل استان ، خاطرنشان ساخت :دستگاه قضایی استان با بدهکاران بانکی که تسهیلات بانکی را در حوزه تولید و اشتغال هزینه نکرده اند ، برخورد لازم را انجام می دهد.
رئیس کل دادگستری استان در پایان، ایجاد شهرک تولید انرژی خورشیدی و تجدیدپذیر در استان را یک ضرورت عنوان کرد.
همچنین در این جلسه محمد جباری دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان اظهار داشت :در سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۱ جلسه در ستاد اقتصاد مقاومتی استان برگزار شده و ۶۴ مصوبه در این جلسات به تصویب رسیده است و از این میزان ۷۰ درصد آنها اجرایی شده است.
وی افزود: در سال گذشته همچنین ۲۱ فقره بازدید از واحدهای تولیدی استان انجام گرفته و با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان از تعطیلی ۵۵ واحد تولیدی و از بیکاری ۱۶۱۰ نفر جلوگیری بعمل آمد.
نظر شما