به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار ایرج مسجدی، معاون هماهنگکننده نیروی قدس سپاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در رابطه با کاهش تهدیدات منطقهای و به ویژه تهدیدات نظامی آمریکا علیه کشورمان پس از مذاکرات، تصریح کرد: ببینید، روند گفتوگوها قطعاً بستگی به رویکرد آمریکاییها و مواضع آنها در مذاکرات دارد. طبیعتاً اگر آنها یک رویکرد مثبتی داشته باشند و بخواهند موضوع به نتیجه برسد و رضایت طرفین پیش برود، جمهوری اسلامی هم مواضع خود را از قبل اعلام کرده و وارد مذاکرات شده است و این مذاکرات میتواند نتیجهبخش باشد. اما اگر غیر از این باشد و بخواهد زبان تهدید باشد و بحثهایی که در گذشته بوده تکرار شود، حتماً جمهوری اسلامی هم پاسخ مناسب خواهد داد.
آمریکاییها هستند که وارد مذاکرات شده و درخواست کردهاند
بنا به روایت ایلنا، سردار مسجدی درباره مقابله با اقدامات رژیم صهیونیستی در منطقه عنوان کرد: رژیم صهیونیستی که کاری جز جنایت و جنگ و بمباران و کشتار مردم بیگناه ندارد، طرف ما هم آنها نیستند. ما طرفمان آمریکاییها هستند. آمریکاییها هستند که وارد مذاکرات شده و درخواست کردهاند. بنابراین باید ببینیم آنها چه مواضعی خواهند داشت.
وی در خصوص تهدیدات نظامی در منطقه خاطرنشان کرد: با قدرت وارد میشویم. مطمئن باشید نه تنها در مرزهای ما، بلکه هر جایی که تهدید دشمن علیه ما باشد، ما آن را انشاءالله مورد تهدید قرار خواهیم داد.
۲۹۲۲۲
نظر شما