راهبرد ادامه گفتگوهای ایران و آمریکا به روایت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس/ مذاکره و تهدید همزمان را نمی‌پذیریم

ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: به طور قطع اگر قرار باشد که هم مذاکرات انجام شود و هم فشار و تهدید وجود داشته باشد، جمهوری اسلامی هرگز پذیرای تهدید و فشار در کنار مذاکرات نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ابراهیم عزیزی در حاشیه بیست و ششمین سالگرد مراسم بزرگداشت شهادت سپهبد صیاد شیرازی که در مسجد امام خمینی (ره) ستاد کل برگزار شد، درباره مذاکرات اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران و وزارت امور خارجه به همراه تیم مذاکره‌کننده در روز شنبه بیشتر به گفت و گو خواهند پرداخت، اگر مراحل گفت وگو به‌خوبی طی شود، در آینده چارچوبی برای مذاکرات تعریف خواهد شد.

بنا بر روایت ایرنا، وی گفت: آنچه مسلم است اینکه جمهوری اسلامی ایران و تیم مذاکره‌کننده ما بر اساس منافع ملت ایران و اصولی که برای این مذاکرات ترسیم شده است، حرکت می‌کنند و بدون شک در پی آن هستند که حقوق حقه ملت ایران را از طریق مذاکرات غیرمستقیم پیگیری و به نتیجه برسانند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی درباره تأثیر تهدیدها و تحریم‌های اعمالی بر روند مذاکرات گفت: به طور قطع اگر قرار باشد که هم مذاکرات انجام شود و هم فشار و تهدید وجود داشته باشد، جمهوری اسلامی هرگز پذیرای تهدید و فشار در کنار مذاکرات نخواهد بود.

عزیزی درباره اینکه قدرت دفاعی چه تأثیری می‌تواند در روند مذاکرات داشته باشد، گفت: بدون شک، پشتوانه دیپلماسی و عقبه آن در نظام اسلامی، میدان است و نیروهای مسلح ما که در میدان حضور دارند و از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز، در تمامی صحنه‌ها یاری‌گر ارزش‌های اسلام و انقلاب اسلامی بوده‌اند، در این عرصه نیز پشتیبان خواهند بود.

۲۹۲۹

کد خبر 2047812

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین