۰ نفر
۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۲
مجتمع فرهنگی- هنری جازموریان کلنگ زنی شد

مراحل ساخت مجتمع زهکلوت در مرکز شهرستان جازموریان با عنوان امام حسن مجتبی(ع) آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ حجت الاسلام سیداحمد حسینی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان در مراسم کلنگ زنی ساخت مجتمع فرهنگی- هنری شهرستان جازموریان واقع در جنوب استان کرمان ، گفت : کلنگ زنی این پروژه با رویکرد عدالت فرهنگی و پاسخ به یکی از نیازهای زیرساختی منطقه انجام شد.

او افزود: مجتمع فرهنگی هنری امام حسن مجتبی (ع) در زهکلوت با زیربنایی حدود ۲ هزار متر مربع در زمینی به مساحت هفت هزار و ۵۰۰ متر مربع احداث می شود.


وی بیان کرد: اولویت را بر رفع مشکلات فرهنگی گذاشته ایم ؛ در نقشه ساختمان این مجتمع بخش های نگارخانه، پلاتو، اتاق برای انجمن های هنری، فرهنگی و همچنین بخش اداری جانمایی شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب استان کرمان گفت : ساخت این مجتمع با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال آغاز می شود و ۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل آن نیاز است.

شایان ذکر است ، از هشت شهرستان جنوب استان کرمان ، پنج شهرستان دارای مجتمع فرهنگی هنری هستند و مجتمع شهرستان قلعه گنج نیز در حال ساخت است و شهرستان فاریاب همچنان فاقد این نوع مجتمع ها می باشد.

کد خبر 2038510

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 12 =