رضا نیکروش در گفتوگو با خبرنگار خبرآنلاین در کرمانشاه، اظهار کرد: صادرات کالا از طریق گمرکات استان کرمانشاه در یازده ماهه سپری شده از سال ۱۴۰۳، از مرز سه میلیارد دلار عبور کرد.
وی افزود: در یازده ماهه امسال، سه میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار کالا به وزن هفت میلیون و ۱۸۰ هزار تن کالا از طریق گمرکات استان کرمانشاه به خارج از کشور صادر شده، که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر ارزش رشد سه درصدی و از نظر وزن رشد هشت درصدی را نشان میدهد.
سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه، تصریح کرد: در این مدت گمرک پرویزخان با ۸۹۰ میلیون و ۱۳۷ هزار دلار کالا به وزن ۲ میلیون و ۶۴۶ هزار تن بیشترین میزان صادرات کالا را در بین گمرکات استان به خود اختصاص داده و گمرک خسروی با صادرات ۸۷۳ میلیون دلار کالا به وزن یک میلیون و ۷۸۷ هزار تن در جایگاه بعدی قرار دارد.
نیکروش با اشاره به رتبه سوم گمرک سومار در بین گمرکات استان، اضافه کرد: سهم این گمرک از مجموع صادرات یازده ماهه استان ۷۹۷ میلیون دلار کالا به وزن یک میلیون و ۶۸۸ هزار تن است.
وی در ادامه گفت: میزان صادرات گمرک شیخصله در این مدت ۵۱۹ میلیون دلار کالا به وزن ۶۲۳ هزار تن و سهم صادرات گمرک شوشمی ۴۴ میلیون دلار به وزن ۳۷۰ هزار تن است.
سرپرست حوزه نظارت گمرکات استان کرمانشاه، در پایان یادآور شد: عمده کالاهای صادراتی از طریق گمرکات استان را میلگرد و آهن آلات، کاشی و سرامیک، میوه و ترهبار، سنگهای ساختمانی، لبنیات، انواع محصولات پلاستیکی و ظروف یکبار مصرف است.
نظر شما