ضربه سنگین ترامپ به زلنسکی؛کمک‌های نظامی به اوکراین تعلیق یا لغو شد؟!

نشریه فوربس در گزارشی به نقل از چندین مقام ارشد دولت آمریکا که خواستند نام آنها فاش نشود، نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده تمام کمک‌های نظامی واشنگتن به اوکراین را متوقف کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، رسانه‌ها روز دوشنبه از قول یک مقام کاخ سفید گزارش دادند دونالد ترامپ ، در پی درگیری لفظی هفته گذشته با ولودیمیر زلنسکی، تمام کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین را به حالت تعلیق درآورده است.

خبرگزاری‌های آسوشیتدپرس، رویترز و بلومبرگ، و شبکه خبری فاکس در گزارش‌های جداگانه گفته‌اند که تعلیق کمک‌ها تا زمانی ادامه خواهد داشت که دونالد ترامپ تعیین کند آیا رهبران اوکراین تعهدی با حسن نیت به صلح از خود نشان می‌دهند یا خیر.

رسانه‌ها از قول یک مقام دولت ترامپ، که هویت او را در گزارش خود مشخص نکرده‌اند، می‌گویند «این یک توقف دائمی در ارائه کمک‌ها نیست، بلکه یک تعلیق است.»

فوربس: ترامپ تمام کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین را متوقف کرده است

 بر اساس گزارش فوربس، رئیس جمهور آمریکا از روز گذشته (دوشنبه) و تنها چند روز پس از دیدار فاجعه‌بار با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در دفتر بیضی‌شکل و همچنین بعد از اعلام حمایت کشورهای اروپایی از کی‌یف در تداوم جنگ با روسیه، دستور توقف تمام کمک‌های نظامی واشنگتن به اوکراین را صادر کرده است.

به گزارش ایرنا، در همین ارتباط خبرگزاری بلومبرگ نیز به نقل از یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا که خواست نام وی فاش نشود، نوشت: ترامپ دستور توقف تمام کمک‌های نظامی تعیین شده واشنگتن برای اوکراین در بحبوحه جنگ با روسیه را صادر و اعلام کرده است تازمانیکه رهبران این کشور تعهد و حسن نیت خود را به تلاش در جهت دستیابی و برقراری صلح نشان ندهند، توقف ارسال کمک‌ها به این کشور ادامه خواهد یافت.

همچنین خبرگزاری آسوشیتدپرس هم در گزارشی به نقل از یک مقام کاخ سفید که خواست نام وی فاش نشود، نوشت: ایالات متحده در حال توقف ارسال کمک‌ها به اوکراین است تا اطمینان حاصل شود که ارسال این کمک‌ها به دستیابی به یک راه‌ حل برای پایان دادن به جنگ میان مسکو و کی‌یف کمک خواهد کرد.

از سوی دیگر روزنامه نیویورک تایمز نیز در گزارشی به نقل از یکی از مقام‌های دولت ترامپ که خواست نام وی فاش نشود، نوشت: قرار است رئیس جمهور آمریکا و مشاورانش درباره تعلیق یا لغو کمک‌های نظامی به اوکراین و همچنین امکان کاهش به اشتراک‌گذاری اطلاعات نظامی و آموزش نظامیان و خلبانان اوکراینی بحث و تبادل نظر کنند.

همچنین رسانه آمریکایی آکسیوس پیشتر در گزارشی اعلام کرده بود که انتظار می‌رود در جلسه‌ای که قرار است روز دوشنبه (۳ مارس / ۱۳ اسفند) درباره توقف کمک‌های نظامی به اوکراین تصمیم گرفته شود، ترامپ، جی دی ونس معاون رئیس جمهور آمریکا، مارکو روبیو وزیر خارجه این کشور، پیت هگست وزیر دفاع ایالات متحده و مایک والتز مشاور امنیت ملی کاخ سفید شرکت داشته باشند.

315 315

کد خبر 2033210

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =