پیش بینی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس درباره استیضاح همتی/ طباطبایی: استیضاح حق طبیعی مجلس است ولی نه در شرایط تهاجم حداکثری دشمن

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص استیضاح وزیر اقتصاد گفت: الان وزیر داریم و می‌توانیم وی سوال بپرسیم، اما امروز این وزیر را بردارند دوباره قیمت بالا می‌رود و دیگر کسی هم پاسخگو نیست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فاطمه مقصودی سخنگوی کمیسیون اقتصادی،‌ درباره استیضاح وزیر اقتصاد و دارایی گفت: الان فرصت مناسبی برای استیضاح نیست و باید به دولت بیشتر فرصت داد.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی در گفتگو با ایلنا، در پاسخ به این که برخی از نمایندگان مجلس عنوان می‌کنند بی‌ثباتی قیمت ارز و بازار آن در وهله اول به وزیر اقتصاد و دارایی بازمی‌گردد، بیان کرد: فقط تصمیم‌گیرنده و تصمیمات داخلی که تاثیرگذار نیست، عوامل خارجی هم بر نرخ ارز تاثیر می‌گذارند و استیضاح وزیر عوامل خارجی را از بین نمی‌برد بلکه بدتر می‌شود.

وی درباره این‌که بیان می‌شود دلالان در هرات، امارات و سلیمانه بر قیمت ارز داخل ایران تاثیرگذار هستند، آیا این امر را می‌توان یکی از عوامل بالا رفتن قیمت ارز دانست، عنوان کرد: همه جا دلالان هستند. بله؛ در کشورهای اطراف ما هستند و مسلماً اخلال در بازار ارز را دارند؛خرید و فروش‌ها را می‌کنند. پول‌های زیادی را جابه‌جا می‌کنند و سودجویانه به فعالیت‌های اقتصادی بدون در نظر گرفتن شرایط کشور می‌پردازند. این‌ها عواملی هستند که خود دولت باید شناسایی کند و قوه قضائیه ورود کند و جلوی این‌ کارها را بگیرد.

مقصودی درباره فضای مجلس درخصوص استیضاح عبدالناصر همتی، اظهار داشت: من نظر خودم را می‌گویم، به نظرم رأی نمی‌آورد. چون فایده‌ای ندارد؛ چراکه اگر فایده داشت همه نمایندگان رأی می‌دادند.

وی بیان کرد: تازه الان وزیر داریم و می‌توانیم وی سوال بپرسیم، اما امروز این وزیر را بردارند دوباره قیمت بالا می‌رود و دیگر کسی هم پاسخگو نیست.

استیضاح حق طبیعی مجلس است ولی نه در شرایط تهاجم حداکثری دشمن

از سوی دیگر، مهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ‏

هر یک از قوای سه گانه کشور اختیاراتی دارند که استفاده از آنها یک حق طبیعی است اما توجه به اقتضای زمانی و شرایط عمومی کشور نیز شرط تدبیر است. ‎استیضاح گرچه حق قانونی نمایندگان مجلس است، اما در هنگامه تهاجم حداکثری دشمن بدخواه اقدامی وفاق ستیزانه است. از همدلی‌ها مراقبت کنیم.

۲۹۲۱۸

کد خبر 2030050

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 1 =