ویدئوی خیره‌کننده اسپیس‌ایکس از استارلینک؛ آنقدر واقعی که غیرواقعی به نظر می‌رسد /فیلم

اسپیس‌ایکس ویدیوی جدیدی از استقرار ۲۱ ماهواره استارلینک توسط راکت فالکون ۹ منتشر کرده است.

نگار علی- اسپیس‌ایکس تاکنون هفت مأموریت در فوریه انجام داده که شش مورد از آن‌ها مربوط به استارلینک بوده است. بیشتر این ماهواره‌ها از نوع Direct-to-Cell هستند که به کاربران امکان استفاده از اینترنت ماهواره‌ای روی تلفن‌های همراه را می‌دهند. در جدیدترین پرتاب از فلوریدا، اسپیس‌ایکس رکورد جدیدی در استفاده مجدد از راکت ثبت کرد و برای بیست‌وششمین بار یک بوستر فالکون ۹ را بازیابی کرد.

توسعه اینترنت ماهواره‌ای موبایلی توسط اسپیس‌ایکس

اسپیس‌ایکس در سال ۲۰۲۴ تمرکز زیادی روی گسترش اینترنت ماهواره‌ای موبایلی داشته و در این راستا با T-Mobile همکاری کرده است. همچنین، این سرویس در تبلیغی در مسابقه سوپربول معرفی شد و امکان استفاده رایگان از آن از طریق eSim برای کاربران دیگر اپراتورها نیز فراهم شد.

رقابت در بازار اینترنت ماهواره‌ای

با رشد سریع اینترنت ماهواره‌ای، رقبا نیز در حال ورود به این عرصه هستند. شرکت کویپر (زیرمجموعه آمازون) قصد دارد ماهواره‌های خود را با راکت نیو گلن شرکت بلو اوریجین پرتاب کند، در حالی که اپل نیز در حال سرمایه‌گذاری در این حوزه است. با این حال، اسپیس‌ایکس همچنان تنها شرکتی است که ماهواره‌های عملیاتی دارد و بزرگ‌ترین شبکه اینترنت ماهواره‌ای جهان را مدیریت می‌کند.

گسترش اینترنت استارلینک در حمل‌ونقل هوایی و دریایی

استارلینک اکنون اینترنت را برای بیش از ۵۰۰ هواپیما، از جمله ناوگان قطر ایرویز و هواپیماهای آزمایشی Boom Aerospace، تأمین می‌کند. همچنین، شرکت‌های کشتی‌رانی مانند Norwegian Cruise به این شبکه پیوسته‌اند. علاوه بر این، اینترنت استارلینک در پخش زنده آزمایش‌های موشکی اسپیس‌ایکس نیز نقش مهمی ایفا کرده است، از جمله نمایش لحظات ورود راکت استارشیپ به جو زمین.

منبع: wccftech

۲۲۷۲۲۷

کد خبر 2026555

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =