به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ یوسف اینانلو، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین در مراسم بهره برداری همزمان از ۳۳۴پروژه صنعت آب و برق استان گفت: سهم مصرف برق استان در صنعت ۵۰ درصد و بخش کشاورزی ۱۵ تا ۲۰ درصد و بخش خانگی هم ۳۰ درصد است و عمده برق ما در حوزه تولید مصرف میشود.
وی گفت: در استان ۷۰۰ هزار مشترک برق داریم که حدود ۶۰۰ هزار مشترک معادل ۸۰ درصد خانگی و ۱۰۰ هزار مشترک سایر بخشهاست.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یادآور شد: براساس اعلام شرکت توانیر باید حدود ۳۵درصد معادل ۱۱۰مگاوات در بخش صنعت صرفه جویی شود که اگر از سوی صنعتگران این همکاری صورت گیرد و طبق برنامه عمل کنند برای این واحدها خاموشی اعمال نخواهد شد.
وی بیان کرد: به طور میانگین سالانه ۲۰هزار مشترک جدید اضافه می شود و بایستی با تامین زیرساختها این مطالبات هم پاسخ داده شود.
اینانلو بهسازی و نوسازی شبکه و حذف سیم های مسی را از دیگر برنامه های مهم شرکت توزیع نیروی برق اعلام کرد و افزود: برای انتقال بهینه انرژی چند سالی است که اجرای طرح حذف سیم های مسی و جایگزینی کابل های خود نگهدار درحال اجراست.
وی گفت: در استان قزوین بیش از ۴۵۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف داریم که سرقت سیم و کابلها به تاسیسات شبکه بسیار آسیب زده که اجرای طرح حذف سیم مسی و جایگزینی آن با کابل خودنگهدار موجب امنیت بیشتر شبکه شده است.
اینانلو تصریح کرد: در استان قزوین این طرح در سطح حدود ۱۰۰۰ کیلومتر اجرایی خواهد شد که تاکنون ۸۵ درصد این شبکه نوسازی شده که در سال آینده آن را تکمیل کرده و به ۱۰۰ درصد می رسانیم تا پایداری شبکه برق و کاهش خاموشیها محقق شود.
وی اظهار کرد: اجرای طرح تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار زمینه اشتغال۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم را مهیا کرده است.
اینانلو گفت: کاهش خاموشی ها، رفع ضعف ولتاژ، کاهش سیم های مسی و تامین برق پایدار از مزایای استفاده از کابل های خودنگهدار بجای سیم های مسی است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یادآورشد: امسال و در دهه مبارک فجر ۳۰۲ طرح شرکت توزیع نیروی برق استان در مناطق مختلف استان به بهره برداری می رسد که برای اجرای این طرحها ۲۴۵ میلیارد و ۶۸۶ میلیون تومان هزینه شده است.
این مدیر یادآورشد: طرح های ویژه دهه فجر در همه شهرستانها توزیع شده تا عدالت اجتماعی محقق شود که در این راستا ۱۳۲ طرح در شهرستان قزوین، ۵۰ طرح در شهرستان البرز، ۳۰ طرح در شهرستان آبیک، ۳۲ طرح در شهرستان بویین زهرا، ۳۵ طرح در تاکستان و ۲۳ طرح در آوج است.
نظر شما