طغیان رودخانه‌ها در این شهر؛ خانه‌ها زیر آب رفت

مدیرکل مدیریت بحران گیلان از بالا آمدن سطح آب رودخانه‌های زرجوب و گوهررود رشت خبر داد و گفت: حدود ۱۰۰ خانه در شهر پیربازار دچار آبگرفتگی شده است. ویشکایی از آمادگی کلیه مدارس و مساجد مناطق سیل زده جهت اسکان مردم خبر داد و خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر استان امکانات لازم را فراهم کرده است.

به گزارش خبرآنلاین،مدیرکل مدیریت بحران گیلان از بالا آمدن سطح آب رودخانه های زرجوب و گوهررود رشت خبر داد و گفت: حدود ۱۰۰ خانه در شهر پیربازار دچار آبگرفتگی شده است.

 ایسنا در خبری نوشت: محمدعلی ویشکایی با اشاره به بارش بیش از یک‌متری برف در ارتفاعات غرب استان، اظهار کرد: در شهر رشت نیز بیش از ۱۰۰ میلیمتر باران باریده است.

 وی از بالا آمدن سطح آب رودخانه های زرجوب و گوهررود شهر رشت خبر داد و گفت: با آبگرفتگی برخی از مناطق از جمله خیابان دیانتی، خیابان مدرس، خیابان ۱۲۲ گلسار و مسکن مهر رشت مواجهیم.

 مدیرکل مدیریت بحران گیلان با بیان اینکه در شهر پیربازار و روستای محمدآباد و اسلام‌آباد نیز با آبگرفتگی مواجهیم، اظهار کرد: حدود ۱۰۰ خانه دچار آبگرفتگی شده اند.

 ویشکایی از آمادگی کلیه مدارس و مساجد مناطق سیل زده جهت اسکان مردم خبر داد و خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر استان امکانات لازم را فراهم کرده است.

 وی با بیان اینکه گزارشی از انسداد راه و پل های آبنما در سطح استان نداریم، تاکید کرد: قطعی آب و برق و گاز ناشی از بارش برف و باران نیز گزارش نشده است.

 مدیرکل مدیریت بحران گیلان از ساکنان اطراف رودخانه ها خواست جهت اسکان به اماکن تعیین شده بروند و تاکید کرد: بارش در سایر شهرستان ها عادی بوده و در حال برآورد تعداد واحدهای مسکونی آبگرفته هستیم.

233217

کد خبر 2021756

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =