کنایه روزنامه اصولگرا به سران قوا: عکس یادگاری می گیرید و وحدت خود را نشان می دهید اما بعدا در رسانه ها به همدیگر طعنه می زنید

رسانه اصولگرا خطاب به سران قوا نوشت: در جلسات عمومی و پشت تریبون‌ها فقط وحدت قوا را به نمایش بگذارید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه جوان نوشت: 

سران سه‌ قوه در جلسات خصوصی هرچقدر نقد و ایراد به یکدیگر دارند، صریحاً بازگو و از یکدیگر وظایف قانونی را مطالبه کنند، اما در جلسات عمومی و پشت تریبون‌ها فقط وحدت قوا را به نمایش بگذارند.

جلسات سران قوا به اعتراف یکی از سران سابق، فقط تعارف و حرف‌های کلی است، با یک عکس یادگاری تکراری و برای خالی‌نبودن عریضه و اجرای دستور رهبری.

اما همین سران قوا وقتی به جلسات داخلی یا تریبون‌های عمومی می‌روند، از تیکه‌اندازی تا نقد و اعتراض به یکدیگر کم نمی‌گذارند. هرچند برخی از این اعتراض‌ها برای همه مردم ملموس نیست و فقط مخاطب آن نقدها و اهل رسانه متوجه آن می‌شوند که شاید منظور گویندگان نیز همین باشد!

۲۷۳۰۲

کد خبر 2020072

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 14 =