جلسه شورای اداری شهرستان هندیجان با حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور

عبدالکریم حسین‌زاده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهوری چهارشنبه سوم بهمن ماه ۱۴۰۳ در جریان دومین روز سفر به استان خوزستان در جلسه شورای اداری شهرستان هندیجان که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از هندیجان؛ عبدالکریم حسین‌زاده معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهوری چهارشنبه سوم بهمن ماه ۱۴۰۳ در جریان دومین روز سفر به استان خوزستان در جلسه شورای اداری شهرستان هندیجان که در فرمانداری این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه «خوشبختانه هفته گذشته آیین نامه اجرایی ملوانی، لنجبری و کولبری به دولت آمده و این آیین نامه در دست تدوین است و به احتمال بسیار زیاد طی یک الی دو هفته آتی آیین نامه اجرایی آن نهایی و اجرایی می‌شود»، عنوان کرد: تاکید ما در بحث لنجبری کولبری این بود که شأن ملت ایران بیشتر از این اقدامات است ما باید به سمت اشتغال پایدار حرکت کنیم. ما به دنبال راهکارهایی برای ایجاد مشاغل رسمی به جای مشاغل غیر رسمی هستیم.

معاون رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه بیمه ملوانی حتماً از مسائلی است که ما خود را موظف به پیگیری آن می‌دانیم، ادامه داد: بعد از تصویب آیین‌نامه اجرایی قانون کولبری و لنجبری، بار بزرگی از دوش ما در این خصوص برداشته خواهد شد.

حسین‌زاده همچنین با بیان اینکه «مدیرانی که حق پاسخگویی برای خود قائل نیستند و فکر می‌کنند که روئین تن هستند، افرادی نیستند که بتوانند ایران را توسعه دهند»، اظهار کرد: از مسئولان استانی و شهرستانی می‌خواهم که به مردم پاسخگو باشند و بدانند همه راهکارها نزد دولت نیست بلکه باید به دنبال راهکارهای در میان بخش خصوصی و خیرین باشند.

نماینده ویژه رئیس جمهوری با اشاره به برخی معضلات شهرستان هندیجان با تاکید بر اینکه حل مشکل آب شرب به هندیجان را پیگیری خواهم کرد، عنوان کرد: حتماً در حوزه آنتن دهی و اینترنت روستایی پروژه‌هایی برای هندیجان در نظر گرفته شده است و اگر پروژه‌ای در این خصوص تعریف نشده باشد من در نشستی با وزیر ارتباطات تعدادی از پروژه‌های مربوطه به شهرستان هندیجان را مطرح خواهم کرد. مطالبات مطرح شده از سوی فعالان بخش خصوصی، مدیران محلی و مردم حتماً مورد پیگیری قرار خواهند گرفت.

حسین‌زاده در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم اعتباراتی را جهت حمایت در حوزه اشتغال پایدار با اولویت زنان و همچنین احیای واحدهای راکد واقعی در نظر گرفته است و در صورت معرفی این موارد از سوی مسئولان شهرستانی حمایت‌های لازم ارائه خواهد شد.

ترمیم جاده‌های مواصلاتی شهرستان هندیجان، آسفالت جاده‌های روستایی، رفع مشکل تامین آب شرب، رفع مشکلات مربوط به آنتن دهی تلفن همراه، بهسازی جاده‌های مواصلاتی بندر صیادی بحرکان و بندر تجاری سجافی به عنوان قطب فعالیت اقتصادی هندیجان و همچنین صدور مجوز تاسیس ۵ خانه عالم از دیگر مطالباتی بود که فرماندار هندیجان مطرح کرد.

گفتنی است ؛ پیش از اظهارات نماینده ویژه رئیس جمهوری، مهدی میزبان معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران به عنوان نماینده وزارت جهاد کشاورزی، محمدحسین محمدی سرپرست دفتر نظارت بر طرح‌های آبرسانی و فاضلاب روستایی شرکت آب و فاضلاب، شهرام عظیمی مدیرکل دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری وزارت ورزش به عنوان نماینده وزارت ورزش و جوانان، داریوش بلدی معاون توسعه و عمران روستایی مسکن انقلاب اسلامی به عنوان نماینده این بنیاد، علیرضا راستیار معاون ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور به عنوان نماینده وزارت راه و شهرسازی و همچنین نماینده‌ای از آموزش و پرورش به ارائه گزارشاتی درباره تعهدات دستگاه متبوع خود در جریان سفر به شهرستان امیدیه پرداختند. حمایت از جهت تامین آب زراعی، تکمیل ۳ زمین چمن یک استخر سرپوشیده دو سالن چند منظوره ورزشی و تجهیز ۱۰ روستا به خانه ورزش روستایی و همچنین مشارکت در اجرای طرح هادی در ۶ روستا از مواردی بود که نمایندگان دستگاه‌های اجرایی متعهد به انجام آن در شهرستان امیدیه شدند.

46

کد خبر 2014583

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =