افشاگری مینو مداح علیه هادی ساعی؛ او گفت خواهرم باید سرمربی باشد/خواهرش قهر کرد و گفت حتما باید کوچ ‌مبینا نعمت‌زاده بنشینم!

ساعی برنامه‌ریزی‌شده و عمدی به من اهانت کرد، این فقط بخشی از حرف‌های تند مربی سابق تیم تکواندوی زنان است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مینو مداح، سرمربی تیم ملی زنان تکواندوی ایران با اعلام خبر قطع همکاری رسمی‌اش با فدراسیون گفت که هادی ساعی قبل از المپیک به او گفته حق خواهر من این است که از 10 سال پیش سرمربی تیم ملی باشد و اصلا در این رابطه با من حرف نزنید! او می‌گوید من در آن زمان هم‌ مدیریت کردم، ‌چون‌ می‌خواستم‌ بچه‌هایم‌ نتیجه بگیرند و نمی‌خواستم زحمات چندین ساله‌ام ‌هدر برود و برای همین قبول کردم ‌مهروز ساعی در المپیک کوچ مبینا نعمت‌زاده بنشیند و این موضوع باعث تعجب خیلی‌ها هم شد.

به گزارش اعتماد، حدود یک ‌ماه پیش بود که مینو مداح، سرمربی موفق تیم ملی تکواندوی زنان از جلسه با هادی ساعی به حال قهر خارج شد و این اقدام به شایعات مبنی بر قطع همکاری او با این فدراسیون دامن زد. بعد از آن رییس فدراسیون تکواندو با بیان اینکه ما دنبال مداح نخواهیم رفت به نوعی اعلام کرد که فدراسیون علاقه‌ای به ادامه همکاری با سرمربی تیم ملی زنان ندارد. در این بین برخی حواشی هم وجود داشت؛ از نقش مهروز ساعی، خواهر رییس فدراسیون که در کادر فنی تیم ملی حضور داشت تا استوری حمایتی مبینا نعمت‌زاده، برنده برنز المپیک از مهروز ساعی در روزهای پرتنش تیم ملی تکواندوی زنان.

مداح طی این مدت مصاحبه‌ای انجام نداد به این امید که موضوع حل و فصل شود اما این اتفاق رخ نداد تا سرانجام تصمیم‌ به قطع همکاری بگیرد. 

مداح در این خصوص گفت: «یک جلسه‌ای درخصوص اعزام تیم به فجیره برگزار شد که آقای ساعی اختلاف‌نظری درخصوص اعضای اعزامی ‌داشتند و نظر من این‌ بود که‌ دو نوجوان در بخش جوانان‌ شرکت کنند اما ایشان نظرش این بود که آنها در همان‌ رده نوجوانان ‌شرکت کنند. این یک بهانه بود و او در این جلسه شروع کرد به اهانت کردن به من! اولش سعی کردم‌ مدیریت کنم ‌تا از عصبانیت او کاسته شود اما نشد چون ‌ظاهرا از طرف خودش این داستان مدیریت شد و رفتار او عمدی بود و برای همین از آن‌ جلسه خارج‌ شدم و دقیقا چهار هفته است که فدراسیون را ترک کردم‌ و حالا رسما قطع همکاری‌ام را اعلام می‌کنم.»

از خانم مداح پرسیدیم: آیا از قبل هم اختلافاتی با رییس فدراسیون داشتید؟ سرمربی مستعفی تیم ملی در این خصوص گفت: به شخصه  همیشه  احترام  ایشان را نگه‌ داشتم اما قبلا هم  پس از قهرمانی مهم‌ تیم ملی بانوان در آسیا به دلیلی که اصلا قانع‌کننده نبود عنوان مربی برتر آسیا را به من نداد و به مربی تیم آقایان ‌داد که خیلی خنده‌دار بود! همان زمان هم‌ گفتم دیگر کار نمی‌کنم‌ چون‌ ایشان به‌ شدت ناعدالتی کرد اما عذرخواهی کرد و برگشتم.

مداح افزود: در جلسه قبل از المپیک وقتی خواهرش قهر کرده بود و می‌گفت حتما باید کوچ ‌مبینا نعمت‌زاده بنشینم، وقتی با آقای ساعی مطرح کردم‌ خیلی تند با من برخورد کرد و گفت حق خواهر من این است که 10 سال پیش سرمربی تیم ملی باشد و اصلا در این رابطه با من حرف نزنید! من در آن زمان هم‌ مدیریت کردم‌ چون‌ می‌خواستم‌ بچه‌هایم‌ نتیجه بگیرند و نمی‌خواستم زحمات چندین ساله‌ام ‌هدر برود و برای همین قبول کردم ‌خانم ساعی کوچ بنشیند و باعث تعجب خیلی‌ها هم شد.

سوال بعدی این بود؛ احساس می‌کردید هادی ساعی می‌خواهد خواهر خود را به عنوان سرمربی انتخاب کند؟ مداح در پاسخ گفت: من این حرف را از خود آقای ساعی شنیدم. به هر حال ایشان خواهر رییس فدراسیون هستند و قبل از المپیک ‌به ایشان گفته بودم ‌من کوچ هستم اما بیست روز قبل از المپیک ‌کوچ مبینا نعمت‌زاده می‌شود حتما این اجازه را داشته است!

مداح در پاسخ به اینکه در این چهار هفته تماسی برای بازگشت داشته یا خیر، گفت: از طرف آقای ساعی خیر. اصلا صحبتی نداشتم و فقط با معاون وزیر حرف زدم ‌که ایشان ‌گفتند آقای وزیر خواستند صبوری کنید و فعلا صحبتی نکنید. به احترام ایشان چهار هفته صبر کردم الان هم قطع همکاری‌ام را اعلام کردم، چون می‌خواستم دلایلش را بگویم. من با عشق و علاقه ‌با دختران سرزمینم دوست داشتم کارم را انجام ‌دهم اما آقای ساعی با یک‌ دعوای برنامه‌ریزی شده در جلسه عذر بنده را خواست.

258 258

کد خبر 2014347

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 27
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    4 2
    این جمله در کوچ خودم یا فلان شخص بنشینم چند بار تکرار شده بدون آنکه درباره مفهوم آن توضیحی داده شود
  • IR ۱۵:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    14 0
    همیشه توورزش پارتی بازی هست سخت هست کسی باتلاش بالابیادوقتی هم که اومدبالامیخواهدکل خانوادش رابیاوردتوورزش تانان بخورند
  • IR ۱۶:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    11 0
    واقعا افسوس
  • امید IR ۱۶:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    5 4
    تا زمانیکه با هم سر یه سفره بخور بخور میکنن همه چی آرومه اما همینکه مشکلی بینشون پیش میاد میگن بخاطر مردم سرزمینم جمعش کنید بابا
  • Hhhh IR ۱۶:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    9 1
    ساعی اصلا اخلاق نداره اینو همه میدونن شخصیت این اقا رو باید از اون وقت که زیر گوش یک زد و اتفاقی نیفتاد فهمید
  • سعید IR ۱۶:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    14 1
    این ساعی فکر می کنه فدراسیون ارث پدریشه اگه همون موقع که به مسئول روابط عمومی فدراسیون سیلی زد باهاش برخورد کرده بودن کار به اینجا نمی رسید! واقعا ورزشکاران زیر دست چنین افرادی قراره چطوری بار بیان؟!
  • داود IR ۱۶:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    12 1
    متأسفانه درکشور ما قوم و خویش گری و پارتی بازی بسیار دیده میشه وکسی نیست که جلوی این بی عدالتی ها رو بگیره،موضوع خانم مداح هم یکی از این پارتی بازی‌ها و بی عدالتی ها میباشد
  • علی IR ۱۶:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    10 1
    حیف اون میدان که اسم این رو گذاشتن روش
  • نام آشنا IR ۱۷:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    13 1
    سرکار خانم مینو مداح سرمربی موفق تیم ملی تکواندو بانوان ایران : اگر به جای شما بودم همان کاری را که " مهماندوست" انجام داد را تکرار میکردم تا این رئیس خودرای و بی نزاکت فدراسیون نکواندو حسابی " کف کند" ! جای بسی تعجب است که هادی ساعی چنین اقدام ناجوانمردانه و ناپسندی را در قبال شما انجام داده واقعا از او بعید بود!؟؟
  • IR ۱۷:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    12 0
    رانت وپارتی بازی وسفارش وتبعیض ازسروروی مملکتمون میباره ،غیراین بودباعث تعجب میشد،درودبرمردان وزنانی که بی ریا به مملکت خدمت میکنن .
  • حمیرا IR ۱۹:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    10 1
    ای داد بی داد از این همه بی عدالتی.آقای ساعی اصلاًاز شما انتظار چنین حرکتی را نداشتیم؟
  • مهدی IR ۲۰:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    18 1
    یعنی چی هادی ساعی چون رییس فدراسیون تکواندو هست باید هر کاری دلش خواست بکند، مگه ورزش تکواندو یک ورزش الکی و پیش پا افتاده است که مربی دلسوز دختران رو که چندساله زحمت کشیده و مدال آورده برای کشور اینطور بی ادبانه و موزیانه بزارتشون کنار، از مسئولین مربوطه تمنا دارم به این موضوع رسیدگی و تحقیق هم از آقای ساعی و خواهرشون بکنند که تو این ورزش بی عدالتی و پارت بازی نباشه.
  • IR ۲۱:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
    8 0
    استاد بزرگوار،تکواندو برای همه ی ما خیلی سخت شده ودر واقع ورزش لاکچری ها شده امید اینکه حق این همه زحمت شما رو بدن و برای ما مربیان و ورزشکاران ارزش قائل باشن
  • ناصر IR ۰۱:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    11 1
    ساعی وقتی مهماندوست مربی تیم ملی بود و قهرمان جهان شدزیر پای رئیس فدراسیون اون زمان نشست که قرارداد مهماندوست رو تمدید نکنه چون مهماندوست امکانات در حد قهرمانی جهان خواسته بود یادمه گفت تکواندو راه خودش رو پیدا کرده که بعد مهماندوست مربیگری آذربایجان شد و در مسابقات فکر کنم المپیک بازیکن ایرانی آذربایجان کاپیتان تیم ایران رو ناک اوت کرد امثال ساعی دنبال فقط امتیاز برای خود و خانواده خودشون هستن تکواندوی زنان هم نابود شد شک نکنید
  • رضا IR ۰۷:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    5 10
    کار درستی نکرد که حق شمارا ضایع بکنه تابوده همین بوده پارتی بازی...کوچ نعمت زاده یعنی چه
  • مجید IR ۰۸:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    8 1
    سلام واقعا باعث تاسفه و از دلایل عقب موندن ما در همه زمینه ها همین کارهای رابطه ای هست و شایسته سالاری تعطیل شده
  • IR ۱۰:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    5 2
    چقدر این خانم پرتوقع هستند و انگار توی یه دنیای فانتزی دارن زندگی میکنن عزیزم بیدار شو دنیای واقعی اینه شایسته سالاری و تجربه ،زحمت و اینا همش حرفه فقط بند پ حرف اول رو‌میزنه .از وقتی دیدم یه عده دیپلمه به راحتی رفتن سرکار و خیلی از تحصیلکرده های دانشگاهی هنوز بیکارن یا نیروی زیر دست افراد با تحصیلات و سابقه کمترن متوجه همه چیز شدم .
  • محمود IR ۱۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    7 1
    سلام ،باید عرض کنم که این نا عدالتی و پارتی بازی همه جاهست و در حق شما اجهاف شد و چوب خدا صدا نداره
  • ناشناس IR ۱۷:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    6 0
    متاسفانه همه جا پارتی بازی می کنند
  • حمید IR ۱۷:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    7 0
    خانم مداح مردم ایران هیچ وقت زحمات شما را فراموش نخواهند کرد برای ما قهرمانید
  • پسر بد IR ۲۱:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    5 0
    اگه کسی دیگری کوچبنگ میکرد صدرصد نتیجه نمیگرفت
  • سعید IR ۰۰:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۵
    7 0
    بالاخره ایشان باید خواهرشو در کسوت مربی هم ببیند، اگر نمیشد باید تعجب کرد. شما هم خدایی داری.
  • IR ۰۸:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۵
    9 1
    هادی ساعی باید عوض شود
  • IR ۰۸:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۵
    4 2
    متاسفانه فامیل بازی و باند بازی در همه جا شده است معضل ای کاش مجلس یک قانون محکم بنویسد برای کسانی که چه در عرصه ورزش و چه در عرصه مدیریت های اداری پستی می گیرند نتوانند باند بازی و فامیل بازی را بر شایستگی غلبه دهند
  • داریوش IR ۱۱:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۵
    8 0
    من نه ورزشکارم نه خیلی برام این‌چیزها مشخصه اما زود حرف یه طرف رو قبول نکنید بخاطر اینکه مهروز ساعی خواهر هادی ساعی است خیلی زود قبول میکنیم که این خانم راست میگه خود هادی ساعی هم حرفهایی گفته دقیقا برعکس این کی راست میگه کی دروغ معلوم‌ نیست شاید هم این‌خانم راست‌میگه بیچاره اما میخوام‌بگم یاد بگیریم بخاطر ظلمهایی که توی زندگی بهمون شده و از فامیل بازی و سیاست بازی آسیب دیدیم زود قضاوت نکنیم بزارین کم کم همه چی معلوم‌میشه . همین
  • علی IR ۱۱:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۵
    4 2
    هیچ وقت به حس ششم خانم ها شک نکنید
  • IR ۱۶:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۵
    6 2
    ای بابا خیلی راحت حق خوری میکنن،نخبه ها رو خونه نشین و..پارتی بازی پدر این کشور رو دراورده استاد مداح برای تکواندو زنان خیلی زحمت کشیده نباید اینطور باهاشون رفتار بشه.بعد از خیانت کیمیا علیزاده ب ایران ایشون بازم شاگرد پرورش داد و برای ایران مدال گرفت .امدوارم ایشون همیشه سلامت باشن

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین