ایمان گودرزی؛ انتخابات فدراسیون های ورزشی بدل به یک سوژه عجیب در ورزش ایران شده و مشخص نیست که تصمیم وزارت ورزش و جوانان در این باره چیست. در حال حاضر در چندین فدراسیون ورزشی دوره ریاست 4 ساله رئیس به پایان رسیده و یا در حال اتمام است. فدراسیون های بدنسازی و پرورش اندام، اسکی و ورزشهای زمستانی، موتورسواری و اتومبیلرانی، نجات غریق و غواصی، پزشکی ورزشی، کاراته، شطرنج و... جزو فدراسیون هایی هستند که در انتظار برگزاری انتخابات و مشخص شدن تکلیف خود هستند. با تصمیم وزارت ورزش و جوانان قرار بر این شده که پروسه انتخابات بعد از پایان دوره ریاست رئیس مستقر و با انتخاب سرپرست انجام شود. با این حال وزارت ورزش اعلام کرده که پروسه انتخابات باید بلافاصله بعد از انتخاب سرپرست و در کوتاهترین زمان ممکن صورت پذیرد.
با این وجود مشخص نیست که چرا پروسه انتخابات در فدراسیون بلاتکلیف تا این اندازه مبهم و نامشخص است و به نظر می رسد که به جای پروسه انتخابات شاهد پروسه بلاتکلیفی در آنها هستیم.
به عنوان مثال فدراسیون اسکی و ورزشهای زمستانی یکی از فدراسیون های بلاتکلیف است که وضعیت آن نامعلوم به نظر می رسد.
دوره ریاست عباس نظریان در این فدراسیون 17 دی ماه به پایان رسید و با حکم احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان مهران تیشه گران 20 دی ماه به عنوان سرپرست این فدراسیون منصوب شد. انتصاب چنین مدیر پرحاشیه ای برای فدراسیون اسکی و ورزشهای زمستانی که در 4 سال گذشته با مدیریت نظریان روزهای آرامی را سپری کرده بود، در همان گام نخست فضا را غبارآلود و مبهم نشان می دهد. تیشه گران که سالیان متمادی ریاست فدراسیون ناشنوایان را بر عهده داشت و نحوه مدیریتش با انتقادات فراوانی از سوی جامعه ناشنوا همراه بود، دست آخر با یک اشتباه فاحش مدیریتی در جریان برگزاری مسابقات بین المللی دوومیدانی ناشنوایان از سوی کیومرث هاشمی وزیر وقت ورزش مستقیما برکنار شد. اتفاقی که جامعه ناشنوایان از آن استقبال شایانی کردند چه آنکه تیشه گران در دوران حضورش در این فدراسیون، به شکل حیات خلوت آن را اداره می کرد و تقریبا هیچ خروجی خاصی نداشت.
تیشه گران چندی بعد برای انتخابات دوومیدانی نامنویسی کرد اما با واکنش منفی اهالی دوومیدانی حتی فرضت حضور در مجمع را هم نیافت. از همین رو تصمیم وزیر برای سرپرستی چنین فرد پرحاشیه ای بسیار عجیب بود.
از سوی دیگر در حالیکه سرپرست فدراسیون اسکی و ورزشهای زمستانی مشخص شده، تاریخ برگزاری انتخابات این فدراسیون نامشخص است. این در حالیست فرآیند برگزاری انتخابات این فدراسیون از مدتها پیش طبق برنامه انجام شده و نامنویسی کاندیداها و جلسه کمیسیون تطبیق برای بررسی سابقه مدیریتی این فدراسیون برگزار شده و کاندیداهای نهایی انتخابات نیز مشخص شده اند.
پیش از این ثبتنام کاندیداهای تصدی پست ریاست فدراسیون اسکی و ورزشهای زمستانی از ۸ تا ۲۱ مهر انجام شد و بهرام ساوه شمشکی، سیدمجتبی صید، عادل عالیشان، بهنام محمودی، رضا میرابوطالبی، سیدحمید مهدوی و عباس نظریان مادوانی برای تصدی پست ریاست فدراسیون، ثبت نام کردند. در نهایت از بین 7 کاندیدای ثبت نامی، تنها ۲نامزد یعنی بهرام ساوه شمشکی و عباس نظریان تایید صلاحیت شدند.
از ادامه اعضای هیات رئیسه فدراسیون اسکی، اول اسفند ماه را به عنوان زمان مجمع انتخاباتی این فدراسیون اعلام کردند.
با وجود همه این اتفاقات وزارت ورزش و جوانان در قبال انتخابات این فدراسیون سکوت کرده و هنوز تاریخ برگزاری انتخابات را به شکل رسمی اعلام نکرده است. نکته عجیب اینجاست که برای فدراسیون های که تاریخ پایان دوره ریاست 4 ساله آنها بعد از اسکی بوده، تاریخ انتخابات مشخص شده اما برای این فدراسیون همه چیز فعلا در سکوت و ابهام است و مشخص نیست چه اتفاقی رخ خواهد داد.
نکته عجیبتر اینکه وضیعت نامشخص دبیر مجمع انتخاباتی فدراسیون اسکی و ورزشهای زمستانی است. مرتضی ساوه شمشکی چندی پیش پایان کار خود را از فدراسیون اخذ کرده اما در در یک تصمیم عجیب کماکان به عنوان دبیر مجمع انتخاباتی در فدراسیون حضور دارد در حالیکه این حضور غیرقانونی است.
253 258
نظر شما