به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، محسن فتحی رئیس فراکسیون گردشگری مجلس در این دیدار ضمن تبریک انتصاب علیرضا تابش به سمت مدیرعامل هگتا، بر ضرورت همگرایی همه بخشهای مرتبط با گردشگری کشور برای توسعه این حوزه، تاکید کرد و گفت: ضروری است ظرفیتهای مناسبی که در حوزه گردشگری در اختیار دولت و بخشهای عمومی میباشد، برای استفاده عموم مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
وی با اشاره به اهمیت نقش هگتا در تسهیل ارائه خدمات گردشگری به جامعه کارگری و بازنشسته، گفت: در مجلس شورای اسلامی برای توسعه گردشگری ارزان و قابل استفاده برای عموم اهتمام لازم وجود دارد.
فتحی افزود: گردشگری یکی از ارکان مهم در تحقق توسعه پایدار است و با توجه به پتانسیلهای گسترده کشور در حوزههای گردشگری تاریخی، فرهنگی، طبیعی و سلامت، ما در مجلس شورای اسلامی برای تسهیل سرمایهگذاری، توسعه زیرساختها و بهویژه تسهیل روند ارائه تسهیلات به فعالان این حوزه اهتمام داریم.
وی افزود: بهبود وضعیت گردشگری نه تنها درآمدزایی و ارزآوری به دنبال خواهد داشت، بلکه به تحکیم روابط فرهنگی و سیاسی بینالمللی نیز کمک میکند.
فتحی تأکید کرد: توسعه گردشگری بهترین مسیر برای شناخت ظرفیتهای عظیم کشور و مقابله با موج ایران هراسی است.
رئیس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی بر لزوم بهرهگیری از توانمندیهای بخش خصوصی و هلدینگی چون هگتا در توسعه گردشگری داخلی تأکید کرد و افزود: با همکاری و مشارکت نهادهایی چون هگتا، میتوان به توسعه گردشگری ارزان دست پیدا کرد، که این امر میتواند تأثیر مستقیم در بهبود کیفیت زندگی اقشار مختلف مردم به خصوص کارگران و بازنشستگان داشته باشد.
در ادامه، علیرضا تابش مدیرعامل هگتا نیز ضمن ارائه برنامههای این هلدینگ، به اهمیت توسعه پایدار و ایجاد زنجیره ارزش در صنعت گردشگری کشور اشاره کرد و گفت: هگتا با هدف همافزایی در ارائه خدمات گردشگری تأسیس شده و امروز با دارا بودن شش شرکت زیرمجموعه، از جمله در بخش هتلداری، حمل و نقل ریلی ، تورگردانی و مراکز اقامتی، به عنوان یکی از بزرگترین هلدینگهای گردشگری کشور فعالیت میکند.
وی با بیان این که شرکت های تابعه هگتا در بیش از صد نقطه کشور خدمات متنوعی ارائه میدهند، خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از جامعه کارگری و بازنشستگان، هگتا برنامههای ویژهای برای عرضه بستههای سرمایه گذاری با هدف توسعه گردشگری مقرونبهصرفه و بهینهسازی شبکه خدمات اقامتی و رفاهی در نظر دارد.
تابش همچنین با اشاره به اهمیت سرمایهگذاریهای داخلی و خارجی در توسعه زیرساختهای گردشگری اظهار داشت: ما در هگتا به دنبال جذب سرمایهگذاریهای جدید و افزایش تعاملات بینالمللی هستیم تا بتوانیم از ظرفیتهای بینظیر گردشگری ایران بهرهبرداری بهتری کنیم. توسعه مناطق گردشگری نه تنها موجب رونق اقتصادی مناطق محروم خواهد شد، بلکه زمینهساز اشتغال پایدار نیز میشود.
در پایان این نشست، طرفین بر اهمیت هماهنگی میان دولت، مجلس و بخش خصوصی برای توسعه صنعت گردشگری و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود تأکید کردند و مقرر شد اقدامات لازم برای تقویت همکاریها در این حوزه پیگیری شود.
هگتا در سال ۱۳۹۴ با هدف هماهنگی، همافزایی و ایجاد زنجیره ارزش در عرصه صنعت گردشگری کشور توسط سازمان تأمین اجتماعی تأسیس شد.
نظر شما