سعید آقایی؛در تمام این سالها به رفتارهای عجیب و غریب و حیرت انگیز او عادت کرده ایم. سالاری که در تمام این سالها عادت داشته خلاف جهت آب شنا کند و عجیب اینکه در این مسیر همیشه سرش به سنگ خورده اما عبرت نمیگیرد و باز هم دست از شنای خلاف جهت آب برنمی دارد. گویی او زاده شده تا ساز مخالف بزند و این ساز همیشه ناکوک بوده. یک سولوئیست ناموزون در یک گروه ارکستر. در سالهای اخیر او با همین اصول و همین دست فرمان زندگی کرده و هر جا که پا گذاشته ناکام بوده؛ از بازیهای آسیایی گرفته تا قهرمانی جهان. مردی که فقط و فقط اوت کرده تا یک سالار بازنده حقیقی باشد.
کیانوش رستمی بعد از این همه اشتباه و این همه تصمیم غلط باز هم در دهه چهارم زندگی اش خرق عادت نکرده و باز هم بر مدار باطل می رود. مردی که برای حضور در رقابتهای جهانی وزنه برداری مثل همیشه تن به رکوردگیری نداد و از رقابت با بقیه امتناع کرد تا آرزوهایش را در سرزمین دیگری جستجو کند. یک کشور بی نام و نشان زیر پونز که جمعیتش یک هشتادم ایران هم نیست! کشوری که از سوی برخی از کشورها از جمله ایران به رسمیت شناخته نمی شود اما برای کیانوش رسمی است و ترجیح داد آرزوهایش را زیر پرچم ناکجاآباد قمار کند. قماری دوسر باخت برای مردی که به باختن عادت کرده. قماری که انتهایش از ابتدا مشخص بود و او با دست خودش آرزوهایش را کشت و دفن کرد.
با اعلام استارت لیست مسابقات جهانی بحرین مشخص شد که نام کیانوش رستمی در بین اسامی وزنه برداران وجود ندارد. او که تلاش داشت با رفتن زیر پرچم کوزوو در مسابقات جهانی به میزبانی بحرین شرکت کند حالا نامش در بین وزنه برداران حاضر در این رقابت ها دیده نمی شود.
قصه این بود که با درخواست کادر فنی رستمی باید در رکوردگیری شرکت می کرد و نکرد از آن تاریخ از تیم ملی کنار گذاشته شد.این ورزشکار از مدت ها قبل کارهای خودش برای رفتن زیر پرچم کووزو را انجام داده و حتی طبق شنیده ها پاسپورت این کشور را هم گرفته است.
رستمی در صورتی می توانست برای کوزوو وزنه بزند که رضایت فدراسیون وزنه برداری ایران را جلب می کرد.فدراسیون وزنه برداری تصمیم گیری در این خصوص را به وزارت ورزش و جوانان تفویض داد که با خارج شدن اسم رستمی از فهرست اولیه مسابقات جهانی مشخص شد که وزارت ورزش و جوانان هم با این تصمیم او مخالفت کرده است.
رستمی به تازگی در پستی اینستاگرامی با انتقاد از آنچه «بیعدالتی و سنگاندازی» خوانده، از مردم خواسته «صدای» او باشند تا به گفته او «قهرمانان ملی قربانی بیعدالتی» نشوند. این در شرایطی است که بر اساس قوانین، جمهوری اسلامی ایران کوزوو را به عنوان «کشور» به رسمیت نمیشناسد. رستمی در شرایطی از مردم طلب کمک کرده که نه «بیعدالتی»، بلکه «قوانین» باعث شده با حضور او در کوزوو موافقت نشود.
253 258
نظر شما