دوم؛ برنده جایزه، و حتی کسی که نامزد دریافت جایزه شده است، روحیه مضاعف میگیرد و تشویق میشود تا نه تنها استانداردهای فعلی خود را حفظ کند بلکه آنها را ارتقا دهد.
سوم؛ جوایز روزنامهنگاری، خصوصا جایزه انجمن صنفی روزنامهنگاران تهران، میتواند تعیین کنندهی سطحی از استانداردهای این حرفه در گزارشنویسی یا گفتگو یا تولیدات ویدئویی و... باشد.
چهارم؛ برنده شدن در جایزه انجمن صنفی میتواند به اعتبار و شهرت روزنامهنگاران و رسانهی آنها بیفزاید و به مخاطبان یادآور شود که کیفیت کار روزنامهنگار برندهی جایزه، از سطح قابل قبولی برخوردار است.
پنجم؛ جوایز میتوانند درها را به روی کارهای بهتر و فرصتهای شغلی بیشتر برای برندهی جایزه باز کنند.
ششم؛ جوایز اگر هدفمند باشند، باعث تغییرات خواهند شد. جوایز این امر را تشویق میکنند تا روزنامهنگاران به سراغ لایههای پنهان موضوعات بروند.
هفتم؛ کارهایی که عموما برنده جوایز شدهاند، اغلب موضوعات خلاقانه یا جالبی داشتهاند. این کارها میتواند روزنامهنگاران دیگر را به نوآوری و خلاقیت ترغیب کند.
هشتم: برخی از گزارشها قابلیت تبدیل شدن به فیلم و رمان دارند و در این خصوص میتوان این ظرفیت را بوجود آورد تا روزنامهنگاران، کارهای خود را در قالبهای جدیدی دنبال کنند.
نهم؛ موفقیت در روزنامهنگاری، خدمت به منافع عمومی کشور است، و نه فقط کسب تمجیدها. جوایز را باید محصول جانبی کار خوب دانست نه تنها هدف.
دهم؛ نهایتا جایزه روزنامهنگاری تقدیر از روزنامهنگارانی است که به اصول اخلاقی، دقت، و مسئولیتپذیری حرفهای خود پایبند بوده و به آن عمل کردهاند.
اکبر منتجبی رییس هیات مدیره انجمن روزنامهنگاران استان تهران
۵۷۵۷
نظر شما