تنگ نظری حاکم موجب عدم پیشرفت استان چهارمحال وبختیاری شده است

رئیس شورای اسلامی شهرکرد گفت :نظر تنگی حاکم بر استان چهارمحال وبختیاری موجب شده است که هر کاری که در این استان می‌خواهد انجام شود مقاومت‌هایی صورت می‌گیرد و در برخی از مواقع نمی‌گذارند سرمایه گذار به این استان وارد وارائه خدمت نمایند

به گزارش  خبر گزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، مصطفی حیدری در نشست خبری اصحاب رسانه  وفعالان مجازی گفت: همکاری تنگاتنگ اصحاب‌رسانه، مطبوعات، فعالان مجازی و خبرگزاری‌ها در انعکاس فعالیت‌ها، رویدادها و اخبار شورای شهر و شهرداری مرکز استان چهارمحال‌وبختیاری انصافا قابل تقدیر و ستایش  می‌باشد.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد ادامه داد: این همکاری و تعامل سازنده باعث خواهد شد که شورای اسلامی شهر و شهرداری شهرکرد بتواند در انجام ماموریت‌های محوله و شرح وظایف خود در مسیر توسعه بهتر عمل نماید و مردم نیز همراهی خوبی با مدیریت شهری داشته باشند.

وی گفت: اصحاب رسانه، مطبوعات، خبرنگاران و فعالان مجازی در معرفی فعالیت‌ها و اقدامات شهرداری  و بیان مشکلات شهری می‌توانند به عنوان بازوی قدرتمندی در کنار مدیریت شهری باشند و ما از خبرنگاران، اصحاب رسانه و فعالین مجازی می‌خواهیم که واقعیت‌ها را منعکس نمایند و خدایی نکرده مطلبی منعکس نشود که باعث التهاب در مرکز استان شود و نیازمند به اصلاح خبر باشد و از انتقاد سازنده استقبال می‌نماییم.

۲۸ پروژه درسطح شهرکرد درحال انجام می باشد

سخنگوی شورای اسلامی شهرکرد تأکیدکرد: شورای دوره ششم با هفت عضو تشکیل و با جدیت کار خود را آغاز نموده و اولین مشکل این شهر انتخاب شهردار بوده که با پیگیری‌های به عمل آمده در زمان کمی شهردار انتخاب گردید و ایشان برای پیشرفت شهرکرد قدم برداشته و انصافا تاکنون درجهت توسعه شهر  قدم برداشته است و اکنون  ۲۸ پروژه درسطح شهرکرد درحال انجام می‌باشد.

برگزاری بیش از ۳۰۸ جلسه علنی و غیرعلنی شورای ششم شهرکرد 

حیدری تصریح کرد: ۳۰۸ جلسه علنی و غیر علنی در شورای شهرکرد برگزار گردیده، که بیش از ۱۵۰۰ مصوبه برای رفع مشکلات شهری، تصویب بودجه، نرخ ناوگان حمل ونقل شهری شهرداری و... داشته است.

برگزاری بیش از ۹۰ جلسه در کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهرکرد

وی اظهار داشت: ۷ کمیسیون تخصصی در شورای شهر در زمینه‌های برنامه‌ریزی و بودجه، فرهنگی و اجتماعی، شهرسازی، معماری و عمران، حقوقی و نظارت، املاک و امور اداری، خدمات‌شهری و فضای سبز، اقتصاد شهری و غیره مشغول فعالیت هستند که هریک از آن‌ها مسائل تخصصی را پیگیری می‌نمایند و این کمیسیون‌ها تاکنون بین ۸۰ تا ۹۰ جلسه داشته و حسب موضوع ۷ تا ۱۰ نفر عضو از کسانی که در زمینه تخصصی آن اطلاع دارند به کمیسیون دعوت می‌شوند.

۹ هزار نامه واصله به شورای اسلامی شهرکرد

 حیدری اعلام کرد: تاکنون بیش از ۹ هزار نامه  واصله به این شورا داشته‌ایم که تاکنون به ۶ هزار آن جواب داده شده است و طبق وظیفه ذاتی شورا که پل ارتباطی مردم با مسئولین می‌باشد و استاندار و مدیران‌کل با حضور اشخاص در جلسات شورای شهر حضور یابند و مشکلات  مطرح و رسیدگی به آن صورت گیرد.

رییس شورای اسلامی شهرکرد تأکید کرد: نظر تنگی حاکم بر استان چهارمحال وبختیاری موجب شده است که متأسفانه برای هر کاری که در این استان می‌خواهد انجام شود مقاومت‌هایی صورت گیرد و دستگاه‌ها در برخی از مواقع نمی‌گذارند سرمایه گذار به استان وارد و ارائه خدمت نمایند و ما انتظار داریم این نظرتنگی‌ها برطرف گردد.

وی افزود: در این سال‌ها که بنده در شورای شهر  هستم به وفور تنگ نظری در استان دیده شده است و مشکلاتی بوده است که براحتی قابل حل بوده اما ۳۰ سال طول کشیده است به طور مثال کمربندی ۱۵ خرداد بعد از ۲۵ سال و برای حل آن  بیش از ۲۰ جلسه در سال‌های گذشته برگزار گردید و هر توافقی که صورت می‌گرفت به نتیجه نرسید بالاخره بعد از پیگیری‌های به عمل آمده‌ کار انجام گردید و جادارد از مردم شریف شهرکیان  و قریه شهرکرد تقدیر و تشکر نمایم که در فاز سوم این پروژه به جاده خوزستان متصل می‌گردد.

تصویب ۸ تقاطع غیرهمسطح در شورای عالی ترافیک شهرهای کشور برای شهرکرد

حیدری تصریح کرد: طبق مصوبه شورای عالی ترافیک شهرهای کشور باید ۸ تقاطع غیرهمسطح در شهرکرد احداث گردد که نخستین مرکز استان، تقاطع طالقانی_کاشانی است که ماه آینده وارد فاز اجرایی شده با اعتباری بالغ بر ۱۴۷ میلیارد تومان و امیدواریم این طرح در مدت زمان ۹ ماه، احداث و به بهره‌برداری خواهد رسید.

احداث و تکمیل جاده نمایشگاه شهرکرد تا پایان سال ۱۴۰۳

وی یکی دیگر از پروژه‌های در حال انجام مرکز استان، جاده مقابل نمایشگاه بین المللی شهرکرد اعلام نمود و تأکید کرد: با هدف رفع مشکلات ترافیکی و سهولت رفت‌وآمد شهروندان اقدامات زیرسازی آن انجام شده است و امیدواریم تا پایان سال مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد بیان داشت: یکی از مشکلات عمده ما در شهرکرد کمبود آب برای فضای‌سبز می‌باشد که متأسفانه به همین علت بخشی از فضای سبز این شهر خشک گردید.

وی ادامه داد: برای حل این مشکل مجوزات لازم  استفاده از پساب تصفیه‌خانه برای فضای سبز شهری اخذ گردیده و حدود ۸۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه در نظر گرفته شد که ۵۰ میلیارد تومان آن برای احداث تصفیه‌خانه و تأسیسات و ۳۰ میلیارد تومان برای عملیات اجرایی پروژه انتقال پساب از تصفیه خانه شهرکرد واقع در جاده بهرام آباد تا میدان کوهرنگ هزینه می‌گردد که از ۸/۵ کیلومتر آن ۵ کیلومتر انجام گردیده که امیدواریم که در سال  ۱۴۰۴ بهره‌برداری از آن آغاز گردد.

حیدری اظهار داشت: یکی دیگر از اقدامات انجام شده خرید ماشین آلات بوده که حدود ۳۹ دستگاه اتوبوس خریداری گردیده که متاسفانه هنوز ۱۷ دستگاه آن تحویل این استان نشده است که از طریق مراجع قضایی این موضوع در حال پیگیری است و همچنین ماشین آلات‌ مورد نیاز شهرداری به ارزش ۱۵۰ میلیارد تومان  خریداری گردیده است.

عدم کمک دولت به شهرداری‌ها

سخنگوی شورای اسلامی شهرکرد افزود: متأسفانه دولت از سال ۱۳۹۰ تاکنون ریالی به شهرداری‌ها کمک نکرده است و این کار موجب گردیده است که هزینه‌ها از درآمدهای شهرداری تأمین نمایند و در همین راستا مجموعه مدیریت‌شهری به جذب سرمایه‌گذار داخل  و خارج استان در زمینه‌های مختلف اقدام نماید که ۵۰ فرصت شغلی با اعتباری بالغ ۲۰۰ میلیارد تومان ایجاد شده است که امیدواریم بزودی پروژه‌های این سرمایه‌گذاران به بهره‌برداری برسند.

وی تصریح کرد: یکی از سرمایه‌گذاری‌ها باغ ایرانیان با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان در ضلع غربی پارک ملت در حال اتمام احداث این پروژه می‌باشد که امیدواریم در سه ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

عدم انجام سرشماری نفوس و مسکن

حیدری تأکید کرد: با توجه به اینکه آمارگیری جمعیت باید ۵ سال یک‌بار انجام گیرد که متأسفانه از سال ۱۳۹۵ این‌کار صورت نگرفته است و با توجه به این کار در تعیین جایگاه استان در مرکز نقش مهمی دارد مکاتباتی با استاندار صورت گرفت اما متأسفانه تاکنون اقدامی در این خصوص انجام نشده است و امیدواریم که در دولت چهاردهم اقدامات لازم صورت پذیرد.

رییس شورای اسلامی شهرکرد در خصوص بودجه شهرداری شهرکرد اظهارداشت: بودجه ۱۶ هزار و ۷۴۰ میلیارد ریالی که در سال ۱۴۰۳ به تصویب شورای اسلامی شهر رسیده است و با پرداخت عوارضات و ... توسط مردم تأمین و حدود ۳۰۰ الی ۴۰۰ میلیارد تومان آن فروش زمین می‌باشد که با توجه به پایین بودن قیمت زمین تاکنون محقق نشده است و بودجه شهرداری شهرکرد ۶۰ درصد آن عمرانی و ۴۰  درصد جاری است و تلاش شده است که بیشتر کار عمرانی در مرکز استان انجام شود.

وی افزود:  ۱۵۰۰ تن قیر رایگان و بصورت آزاد نیز مقدار قابل توجهی تهیه شده است که در آسفالت معابر شهری شهرکرد استفاده می‌گردد.

عدم بروز رسانی قوانین موجب بروز مشکلات برای مردم شده است

حیدری در ادامه بیان داشت: قانون‌ شهرداری‌ها از سال‌های ۱۳۳۲، ۱۳۳۹ و ۱۳۴۰ می‌باشد و قوانین بروز نمی‌باشد که همین امر باعث بروز مشکلات برای مردم شده است.

تصویب طرح جامع شهرکرد پس از  ۱۸ سال

رئیس شورای اسلامی شهرکرد در خصوص طرح جامعه شهرکرد تصریح‌کرد: طرح جامع شهرکرد حدود ۱۸ سال از وظایف راه وشهرسازی بوده که آن‌ راتصویب نماید و از سال ۹۶ مشاور طرح گرفته شده که ۵۰ درصد هزینه آن توسط شهرداری پرداخت گردد و تا سال جاری اقدامی در این خصوص انجام نشده بود که در سال‌ جاری با تلاش همه دستگاه‌ها به تصویب رسید و در جلسه‌ایی که با حضور خانم فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی برگزار گردید به ایشان اعلام کردیم که ۱۸ سال است که یک متر به حریم و محدوده شهری شهرکرد اضافه نشده است و شهر شهرکرد دومین شهر گران قیمت زمین است که در جلسه کمک شد مقدار حدود ۲۴۰ هکتار از زمین‌های شرق و قسمتی از جنوب و غرب شهرکرد جزءحریم و محدوده شهری اضافه گردد و امیدواریم این امر بتواند کمک شایانی به کاهش هزینه‌های ساخت و ساز در مرکز استان چهارمحال وبختیاری شود.

تنگ نظری حاکم موجب عدم پیشرفت استان چهارمحال وبختیاری شده است

تنگ نظری حاکم موجب عدم پیشرفت استان چهارمحال وبختیاری شده است

تنگ نظری حاکم موجب عدم پیشرفت استان چهارمحال وبختیاری شده است

تنگ نظری حاکم موجب عدم پیشرفت استان چهارمحال وبختیاری شده است

تنگ نظری حاکم موجب عدم پیشرفت استان چهارمحال وبختیاری شده است

کد خبر 1984538

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =