شعر ادبی نتوانست با جامعه شعری ما تطبیق یابد

دبیر جشنواره بین‌المللی شعر علوی گفت: جشنواره شعر علوی به یک مکتب تبدیل شده‌ است در حالی که شعر ادبی نتوانست با جامعه شعری ما تطبیق یابد.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، احسان مهدیان در دورهمی همیاران چهاردهمین جشنواره بین‌المللی شعر علوی با حضور استادان مدعو و شاعران مازندران در سالن کنفرانس اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد، اظهار کرد: شعر ادبی نتوانسته با جامعه شعری ما تطبیق یابد، امروز به مونولوگ و اغراق در اشعار مذهبی رسیده‌ایم که حزن و اندوه در آن جاری است.

وی افزود: جامعه ادبی ما چند شقه شده و این آسیب باید بررسی شود. انشقاق سبب شد تا شعرای جوان را در جشنواره علوی نداشته باشیم.

مهدیان رویکرد شاعران بومی را خلاقانه دانست و گفت: باتاسف این خلاقیت بروز پیدا نکرده‌ است، جشنواره‌ای که استعداد جوان در آن کشف نشود رویکرد ما نیست چرا که رویکرد جشنواره کشف استعدادها است.

دبیر جشنواره شعرعلوی خاطرنشان کرد: داوری یک علم است و مولفه‌های شعر امروز گسترده است.

رئیس‌گروه فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد مازندران نیز در این نشست با بیان این که پس از ۱۰ سال این رویداد در حال برگزاری است، اظهار کرد: در تلاش هستیم که حق شعرا و اهل فرهنگ استان در این رویداد ادا شود. رسالت بزرگ ما ایجاد انگیزه و اشتیاق در نسل جوان برای روی آوردن به اشعار آیینی است.

محمد غلامی پاجی، جشنواره را حلقه اتصال شعرای جوان و پیشکسوت دانست و افزود: جشنواره‌ها همواره محل کشف و تجلی استعدادهای پنهان بوده‌اند و جشنواره شعر علوی، فرصتی درخشان برای مازندران؛ دیار علویان است تا از توانمندی نسل جدید و جوان برای عیان ساختن جایگاه فرهنگ استان در سطح بین‌الملل استفاده کند.

منصور علی‌اصغری، یکی از شاعران و پژوهشگران مازندرانی نیز با بیان این که امسال جشنواره در سطح بین‌المللی برگزار می‌شود، تصریح کرد: بیش از ۳ ماه از آغاز به کار فعالیت دبیرخانه جشنواره شعر علوی می‌گذرد و تاکنون بیش از ۸۰۰ اثر به جشنواره راه یافتند.

شعر ادبی نتوانست با جامعه شعری ما تطبیق یابد

شاعر و پژوهشگر مازندرانی افزود: رایزنی‌های لازم با شاعران فارسی‌زبان خارج از کشور برای تعامل نیز در حال انجام است.

علی‌اصغری جشنواره را متعلق به همه شاعران ایران دانست و افزود: باید جایگاه مازندران در نخستین دوره بین‌المللی جشنواره به خوبی معرفی شود.

وی با اشاره به نامگذاری جشنواره امسال به نام پیامبر اکرم(ص) گفت: در بخش ویژه نیز، زبان تبری با رویکردی به زبان و فرهنگ مردم تبرستان خواهیم داشت.

کد خبر 1976534

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =