آیا نذر زیارت عاشورا باید با 100 لعن و سلام خوانده شود؟

رهبر معظم انقلاب به استفتائی پیرامون «نذر زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام» پاسخ گفتند.

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، حضرت آیت الله خامنه‌ای به استفتائی پیرامون «نذر زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام» پاسخ گفتند که به نقل از سایت ایشان تقدیم  مخاطبان می شود.

سوال: اگر کسی به صورت شرعی نذر کرده باشد زیارت عاشورا بخواند، آیا باید با صد لعن و صد سلام بخواند یا بدون آن نیز کافی است؟ همچنین آیا خواندن نماز زیارت عاشورا و دعای علقمه در فرض فوق واجب است؟

جواب: اگر صیغه نذر شرعی را خوانده باشد، باید طبق نذر خود و آنچه در نیت داشته است، عمل نماید ولی اگر صیغه نذر شرعی را نخوانده باشد، در عمل به آن وظیفه‌ای ندارد و اختیار با خودش است.

* صیغه نذر عبارت است از «لله علی أن افعل کذا...» و می تواند ترجمه آن را بگوید که عبارت است از «برای خدا بر من است که فلان کار را انجام بدهم». و اگر بگوید: "برای خدا نذر می کنم فلان کار را انجام دهم" بنابر احتیاط واجب باید به آن عمل کند.

کد خبر 1976532

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =

آخرین اخبار