احداث ۶ واحد مرغداری در چهارمحال و بختیاری

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ضمن گرامیداشت ۱۷ مهر ماه روز جهانی تخم مرغ، گفت: ۶واحد به ظرفیت ۲۷۰۰۰۰قطعه با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰درصد در استان چهارمحال وبختیاری در حال تکمیل می باشند.

مهندس عباس میر احمدی، گفت: استان چهارمحال و بختیاری دارای ۷واحدبه ظرفیت ۳۵۰۰۰۰قطعه  پرورش مرغ تخمگذار بوده که ۶واحد آن با ظرفیت ۳۰۰۰۰۰قطعه  همچنین یک واحد پرورش پولت تخمگذار به ظرفیت۱۶۰۰۰۰قطعه فعال می باشند.

وی، اظهار کرد: تولیدتخم مرغ در ۶ماهه اول سال جاری در این استان  ۲۸۰۰تن و تولیدپولت تخمگذار ۳۷۴۶۲۴قطعه بوده است.

به گفته  وی :۶ واحد  به ظرفیت ۲۷۰۰۰۰قطعه با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰درصد  در حال تکمیل می باشند.

گفتنی است،تخم مرغ منبع بسیار خوبی از پروتئین، ویتامین‌ها و املاح ضروری برای بدن است

پروتئین آن از سایر منابع پروتئینی مانند لبنیات، گوشت و حبوبات غنی‌تر بوده و ارزش غذایی بالایی دارد و دارای تمام اسیدآمینه‌های ضروری برای سلامتی انسان می‌باشد.
تخم مرغ در گروه گوشت و ماکیان قرار دارد و میتوان آن را به طور متناوب به جای گوشت قرمز، ماهی و مرغ استفاده کرد.

 یک عدد تخم مرغ ۷۲ کیلو کالری انرژی دارد.

 ۱۲/۵ درصد وزن تخم مرغ را پروتئین تشکیل میدهد که (آلبومین) نام دارد.

در نمودارهای ارزیابی کیفیت پروتئین موجود در مواد غذایی، همیشه تخم مرغ در بالاترین حد معین (۱۰۰) قرار دارد و بعنوان استاندارد مرجع برای سنجش پروتئین سایر غذاها استفاده میشود.

کد خبر 1968285

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =