پیگیری یک ماجرای جنجالی؛ تمام اموال علی انصاریان به نام مادرش است!

بررسی‌ها نشان می‌دهد اموال علی انصاریان به نام مادر اوست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ طی روزهای گذشته، سادات شاه ولایتی، مادر مرحوم علی انصاریان فوتبالیست سابق تیم ملی فوتبال و باشگاه پرسپولیس در گفتگویی مدعی شد 2 نفر از بستگانش اموال مرحوم انصاریان را غصب و او را تهدید به قتل کرده‌اند.

به گزارش طرفداری، بعد از این خبر، یکی از آن دو نفر طی تماسی که  داشت اعلام کرد با اسناد و مدارک ثابت می‌کند چنین چیزی درست نیست و همه چیز به نام مادر علی انصاریان است. رسانه طرفداری طی روزهای گذشته از منابع مختلف پیگیر ماجرا شد و طبق پیگیری‌ها منابع مطلع، اموال مرحوم علی انصاریان در حال حاضر به نام مادر علی انصاریان است.

افراد مورد اشاره مادر انصاریان در این پرونده، برای اثبات این که از اموال منقول انصاریان چیزی به نام آنها نیست اسناد و مدارکی دارند و البته این موضوع با استعلامی که از ارگان‌های مختلف گرفته شده، ثابت شد.

258 258

کد خبر 1953432

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۴:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۴
    2 0
    حتما” ایشان را تهدید می کنند که اموال را به نام آنها کنند.
  • Iraj IR ۱۸:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۴
    0 0
    حیف از جوانی که رفت صد برابر این اموال هم می تواند مرحوم علی انصاریان را باز گرداند؟
  • همدرد IR ۰۰:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۵
    0 0
    بعد از مرگ عزیز ، تازه اون روی پلید اطرافیان رو میشه کاملا واضح و روشن دید و تاسف خورد... امان از دست مال دنیا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین