به گزارش خبرآنلاین به نقل از فارس از گنبدکاووس، رضا قشلاقی، صبح امروز در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان گنبدکاووس اظهارکرد: در سال گذشته، تعداد ۲۰ هزار و ۵۰۰ فقره پرونده قاچاق به تعزیرات حکومتی گلستان ارجاع شد که در حوزههای کالا و خدمات، قاچاق ارز و بهداشت و درمان بود و مورد رسیدگی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: همچنین، تعداد ۶۲۲ فقره پرونده قاچاق کالا در شهرستان گنبدکاووس وارد تعزیرات حکومتی شد که پس از بررسی و رسیدگی متهمین به ۱۸۶ میلیارد ریال جریمه محکوم شدند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان خاطرنشان کرد: در حوزه قاچاق کالا و خدمات، تعداد ۲ هزارو ۴۴۸ فقره پرونده به میزان محکومیت ۸۹۳ میلیارد ریال، در حوزه بهداشت و درمان، تعداد ۵۲۳ فقره پرونده با محکومیت ۱۵ میلیارد ریال در گنبدکاووس مورد رسیدگی قرار گرفت.
وی ادامه داد: سال گذشته، استان گلستان بعد از استان تهران و خراسان رضوی بیشترین حجم پرونده قاچاق در حوزه بهداشت و درمان را به ثبت رساند.
قشلاقی گفت: چوب و محصولات جنگلی و سوخت بیشترین کالاهایی است که در استان گلستان و گنبدکاووس قاچاق میشود.
وی بیان کرد: در شهرستان گنبدکاووس تعداد ۱۴ هزارو ۵۰۰ واحد صنفی فعالیت دارند و یک هزارو ۷۶۰ واحد صنفی فاقد پروانه کسب هستند و این واحدهای صنفی از هرنوع نظارت و بازرسی در امان بوده و میتواند مسیری برای قاچاق کالا باشد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان ابرازکرد: یکی از معضلات ما در حوزه قاچاق کالا، خریدو فروش اینترنتی است که در قانون برای اشخاص حقیقی مصرفکننده و یا همان خریدار جرمانگاری نشده است.
وی در خصوص ورود و خروج دام زنده از استان گلستان یادآورشد: برای دام زنده سازوکاری در نظر گرفته شده و مقرر شد تا تمامی دامهای زنده شناسنامه داشته و پلاککوبی شوند و حمل و نقل و خرید و فروش آنها با ضوابط خاصی انجام شود، در غیر اینصورت، قاچاق تلقی میشود.
در این مراسم از زحمات اسماعیل روان قدردانی شد و رضا خطیری به عنوان رئیس اداره و رئیس شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان گنبدکاووس معرفی شد.
نظر شما