امیرمسعود عابدین_ ایرانخودرو بهتازگی قیمت اولین شاسیبلند خود را اعلام کرد. ایرانخودرو ریرا قرار است به قیمت یک میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان یا معادل ۲۲ هزار دلار عرضه شود. به همین بهانه قصد داریم به بهترین خودروهای جهان که هم قیمت ریرا هستند بپردازیم.
شورولت تریلبلیزر با قیمت پایه ۲۳ هزار و ۱۰۰ دلار (یک میلیارد و ۳۴۰ میلیون تومان)
شورولت تریلبلیزر با فضای داخلی جادار و همچنین رابط اطلاعات سرگرمی ۱۱ اینچی و مصرف سوخت مناسب، در بازه قیمتی زیر ۲۵ هزار دلار حضور دارد. اگرچه موتور پایه تریلبلیزر فقط ۱۳۷ اسب بخار قدرت دارد، اما سواری بسیار خوب و راحت آن میتواند برای بسیاری وسوسه کننده باشد.
تویوتا کرولا هیبرید با قیمت پایه ۲۳ هزار و ۵۰۰ دلار (یک میلیارد و ۳۶۰ میلیارد تومان)
تویوتا کرولا هیبریدی یک سدان کامپکت و کارآمد است. با وجود موتور ضعیف ۱۳۸ اسب بخاری، این سدان سواری آرام و بسیار راحتی دارد و با سیستم چهارچرخ محرک نیز در دسترس است.
شورولت ترکس با قیمت پایه ۲۰ هزار و ۴۰۰ دلار (یک میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان)
شورولت، ترکس را برای سال ۲۰۲۴ بازطراحی کرد. این خودرو علاوه بر فضای داخلی جادار، سیستم اطلاعات سرگرمی کاربرپسندی را نیز فراهم میکند. صفحهنمایش لمسی ۸ اینچی این خودرو از اپل کارپلی و اندروید اتو پشتیبانی میکند. این خودرو منحصراً با موتور ۱٫۲ لیتری سه سیلندر توربوشارژ، گیربکس شش سرعته اتوماتیک و دیفرانسیل جلو عرضه میشود.
کیا سراتو با قیمت پایه ۱۹ هزار و ۹۰۰ دلار (یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان)
کیا سراتو (فورته) یک سدان کامپکت است که ارزش زیادی را در یک پکیج شیک ارائه میکند. برای سال ۲۰۲۵، کیا نام فورته را به K۴ تغییر میدهد و این مدل را بهطور کامل اصلاح میکند.
در حال حاضر، فورته فضای زیادی را برای بزرگسالان در هر دو ردیف در نظر گرفته و کابین خودرو را با کیفیتی بالا و حس راحتی ارائه میکند. امکانات استانداردی مانند یک صفحهنمایش لمسی ۸ اینچی بهعلاوه برخی از بهترین ویژگیهای ایمنی، در این محصول کیا حضور خواهد داشت.
نیسان کیکس با قیمت پایه ۲۱ هزار و ۳۴۰ دلار (معادل یک میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان)
نیسان کیکس یک کراس اوور ساب کامپکت با قیمت بسیار جذاب و سایر ویژگیهای مطلوب، مانند مانور پذیری آسان و فضای سخاوتمندانه بار است. نیسان کیکس مصرف سوخت عالی و فضای بار مناسبی را در این کلاس ارائه میدهد. نیسان همچنین یک سیستم اطلاعات سرگرمی با صفحهنمایش لمسی ۷ اینچی و یک لیست بسیار رقابتی از ویژگیهای پیشرفته ایمنی ارائه میدهد.
هیوندای ونیو با قیمت پایه ۱۹ هزار و ۹۰۰ دلار (یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان)
ونیو، کوچکترین محصول هیوندای، یک خودروی اقتصادی دوستداشتنی است. این خودرو با یک موتور چهار سیلندر ۱۲۱ اسب بخاری همراه با گیربکس اتوماتیک CVT و دیفرانسیل جلو عرضه میشود، بنابراین برای زندگی شهری عالی است.
کیکس دارای یک سیستم اطلاعات سرگرمی کاربرپسند و لیست خوبی از ویژگیهای ایمنی، از جمله ترمز اضطراری خودکار جلو است.
سوبارو ایمپرزا با قیمت پایه ۲۲ هزار و ۹۹۵ دلار (یک میلیارد و ۳۳۰ میلیون تومان)
سوبارو ایمپرزا خودروی کامپکت ابتدایی این برند است. این خودرو بهطور کامل برای سال ۲۰۲۴ بازطراحی شده و اکنون فقط بهعنوان یک هاچ بک در دسترس است. از طرف دیگر، سیستم چهارچرخ محرک سوبارو هنوز بهصورت استاندارد نصب است.
مقرون بهصرفهترین نسخههای ایمپرزا با موتور ۱۵۲ اسب بخاری عرضه میشوند که از نظر شتاب ضعیف است، اما مصرف سوخت مناسبی را برای یک خودروی چهارچرخ محرک ارائه میدهد.
بیوک انویستا با قیمت پایه ۲۲ هزار و ۴۰۰ دلار (یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان)
انویستا برای مدل سال ۲۰۲۴ کاملاً جدید است و خط تولید بیوک را با یک کراس اوور ساب کامپکت زیبا و مقرون بهصرفه گسترش میدهد. هر انویستا دارای یک موتور ۱٫۲ لیتری سه سیلندر توربوشارژ با ۱۳۷ اسب بخار قدرت، متصل به گیربکس شش سرعته اتوماتیک است.
بیوک انویستا دارای یک سیستم اطلاعات سرگرمی با صفحهنمایش لمسی ۱۱ اینچی و اپل کارپلی و اندروید اتو است.
هیوندای النترا ۲۰۲۴ با قیمت پایه ۲۱ هزار و ۶۲۵ دلار (یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان)
هیوندای النترا، شیک و اسپرتتر از هر خودروی دیگری در بازار با این قیمت به نظر میرسد. این یک سدان اسپرت نیست، اما بهراحتی میتوان آن را با ظاهرش اشتباه گرفت، بهویژه با استایل جدیدش برای سال ۲۰۲۴.
النترا ارزش فوقالعاده و کابینی راحت را همراه با زیبایی ظاهری جسورانه خود ارائه میدهد. هیوندای لیست جامعی از امکانات رفاهی، فنی و ایمنی را برای این خودرو ارائه میدهد.
کیا سول با قیمت پایه ۲۰ هزار و ۱۹۰ دلار (یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان)
کیا سول مدتهاست که یکی از بهترین خودروهای زیر ۲۵ هزار دلار بوده است. این SUV ساب کامپکت به لطف شکل مربعیاش که ظاهر منحصربهفردی را ارائه میدهد و همچنین استفاده بسیار کارآمد از فضا، از سایر رقبا متمایز است. بزرگترین نقطه ضعف سول این است که برخلاف بسیاری از رقبای خود، با سیستم چهارچرخ محرک در دسترس نیست.
در داخل سول، فضای سخاوتمندانهای در هر دو ردیف خواهید یافت. بسیاری از ویژگیهای فنی و ایمنی کاربرپسند نیز در این خودرو وجود دارد.
منبع: cars.usnews
۵۸۳۲۲
نظر شما