به گزارش خبرآنلاین،این بیماری هنوز از نظر پزشکی به رسمیت شناخته نشده است، اما در استرالیا موارد جراحی برای برداشتن ایمپلنت سینه برای زنانی که عوارض مختلفی را پس از کاشت گزارش کردهاند، افزایش یافته است.
یورو نیوز در خبری نوشت:دادهها در استرالیا افزایش تعداد قابل توجه «جراحیهای برداشت ایمپلنت» را نشان میدهد و تعداد آن از ۰.۴ در هر ۱۰۰ هزار زن در سال ۲۰۱۶ به ۷ مورد در هر ۱۰۰ هزار زن در سال ۲۰۲۲ رسیده است. این آمار زنانی را که پس از درمان سرطان، ایمپلنتهای خود را برداشتهاند نیز شامل میشود.
کریستینا تامبا، یک درمانگر پوست از کوئینزلند استرالیا، پس از آن که تحت عمل جراحی برداشت پروتز قرار گرفت، احساس خود را «باورنکردنی» توصیف کرد.
او بیش از ده سال قبل و پس از جراحی زیبایی سینه علائمی مانند افزایش وزن، تغییرات هورمونی، اضطراب به همراه افکار خودکشی را تجربه کرده بود، علائمی که با «بیماری پروتز پستان» مرتبط است.
دکتر پیتر ویدوسون، جراح پلاستیک در موسسه لوتوس، خاطرنشان کرد که تقریبا ۸۰ درصد از بیماران وی که ایمپلنتهای کاشته شده را برداشتهاند، در عرض شش ماه احساس بسیار بهتری داشتند.
انواع مختلف پروتز
مطالعهای که توسط دانشگاه مکواری در استرالیا با حضور ۲۲۶ زن با ایمپلنت سینه انجام شد، نشان داد که ۸۵٪ از ۷۷ زنی که تحت عمل جراحی ریزنمونه برای برداشت قرار گرفتند، شش ماه بعد بهبود سلامتی خود را گزارش کردند. این مطالعه اولین پژوهشی بود که به بررسی مشکلات سلامتی زنان با ایمپلنت سینه در استرالیا پرداخته است.
کارشناسان به زنانی که ایمپلنت دارند توصیه میکنند که سالانه معاینه شوند و نسبت به تغییر علائم سلامتی خود هوشیار باشند.
بر اساس یک نظرسنجی که توسط کالج جراحی زیبایی استرالیا در سال ۲۰۲۳ منتشر شد، بزرگ کردن سینه دومین جراحی زیبایی است که توسط ۲۶ درصد از پاسخ دهندگان انجام شده است.
233217
نظر شما