*خروج نام سازمان مجاهدین از فهرست سازمان های تروریستی اتحادیه اروپا را شاید بتوان داغ ترین خبر آغازین روز زمستان 1390 نام نهاد.
*البته این تصمیم دادگاه عالی اروپا با توجه به اتمام دوره حضور این گروهک در عراق ظن های بسیاری را بر انگیخت. از جمله آنکه این تصمیم با پوشش دفاع از حقوق بشر و مهاجران در تلاش است تا نظر برخی کشورهای جهان را برای اعطای تابعیت به اعضای سازمان جلب کند .اساس این تحلیل بر این نظریه استوار شده که اتحادیه اروپا و آمریکا پس از ناکامی در جلب رضایت سایر همسایگان ایران برای اسکان دادن به اعضای گروهک منافقین در تلاشند اعضای سازمان مجاهدین خلق را به شکلی کم هزینه تر در کشورهای دور دست تر از جغرافیای سرزمینی ایران اسکان دهند .
*برخی کارشناسان مسائل امنیتی و استراتژیک معتقدند،در صورتی که کشورهای غربی حربه ای را برای خروج نام گروهک منافقین از فهرست سازمان های تروریستی پیدا کنند، می توانند در آینده اعضای سازمان مجاهدین خلق را در دو بعد جمع آوری اطلاعات از داخل ایران و نفوذ در کادرهای رهبری سایر جریانات برانداز ساکن خارج از کشور به کار بگیرند .نقشی که با توجه به سابقه فعالیت های نظامی و جاسوسی اعضای سازمان چندان هم دور از دسترس نخواهد بود . اما تحقق این امر مستلزم حساسیت زدایی از سابقه ننگین اعضای این سازمان است. سابقه ای که می تواند در پس خروج نام گروهک منافقین از فهرست گروههای تروریستی اتحادیه اروپا کم رنگ شود و در گذر زمان رنگ فراموشی به خود گیرد ...
نظر شما