رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت با همه توان و تا آخر روی اصول و ارزشها ایستاده است و اگر همه دنیا هم علیه ما شوند ذره ای از خط نورانی انقلاب و ولایت کوتاه نخواهیم آمد، تصریح کرد: کسی طرفدار راستین ولایت است که برای اعتلای جامعه ولایی سر از پا نشناسد و تمام وجود خود را صرف خدمت و آبادانی جامعه کند.
حاشیه های این دیدار را اینجا ببینید و بخوانید.
احمدی نژاد در دیدار جمعی از علما و روحانیون، با تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) ،حادثه عاشورا را دوره کاملی از مکتب اسلام دانست و گفت : هر حرکتی که از پیامبران الهی از ابتدا تا خاتم آنان، انجام شده و اراده کرده اند که در جامعه بشری نهادینه و جاری و ساری شود با حرکت امام حسین (ع) عینیت پیدا کرد و عینیت همه ارزشهای الهی، توحید ، عدالت ، رسالت و معاد را امام حسین (ع) در نصف روز و در عمل در برابر بشریت قرار دادند.
اهم اظهارات وی به شرح زیر است:
*امر به معروف و نهی از منکر را به معنای محبت و عشق به انسانها است.
*اگر امر به معروف و نهی از منکر از قلب غیر رحمانی برخیزد جز ایجاد انحراف و تخریب اثری ندارد و همگان باید توجه داشته باشند که این فریضه الهی برای خودنمایی و سیطره بر مردم نیست بلکه برای هدایت است و هدایت رحمت است و باید از قلب رحمانی نشات بگیرد.
* اسلام منطبق بر فطرت انسانی است.
* اگر توده های مردم در مقابل دعوت به اسلام ناب قرار بگیرند بدون هیچ مقاومتی آن را با تمام وجود خواهند پذیرفت همچنان که ملت ایران زمانی که با حقیقت اسلام مواجه شدند آن را پذیرفت و با اینکه ایران در سال های پس از آن چندین بار اشغال شد به جای اینکه ملت ایران به رنگ اشغالگران درآید، این اشغالگران بودند که اسلام را پذیرفته و چه بسا عاشق اهل بیت (ع) شدند.
* اسلام جز با عشق و محبت منتشر نمی شود و خاستگاه حرکت امام عصر (عج) نیز عشق و رحمت است .
* درس امام حسین (ع) درس عشق و محبت است و بدون عشق توحید هم پایدار نخواهد ماند، بنابر این باید روح پیام و دعوت ما نیز بر اساس عشق و محبت و عدالت باشد و اگر خدایی ناکرده کسی به دنبال حفظ قدرت و تثبیت سیطره خود باشد باید بداند که این موضوع پایدار نخواهد ماند .
* پیروی از ولایت معیار دارد و کسی با ادعا نمی تواند خود را پیرو ولایت جلوه دهد.
* ولایت به معنای عشق و عدالت است و رابطه ولایت با مردم رابطه عاشقانه است هر کس که یار و پشتیبان ولایت باشد همچنان که امیرالمومنین علی (ع) توصیه کرده اند باید در این مسیر با ورع و اجتهاد قرار بگیرد و از خواسته های نفسانی، خودخواهی ، عصبیت ها ، زیاده خواهی و قدرت طلبی به دور شود .
* ورع و اجتهاد یعنی اینکه انسان نسبت به مشکلات مردم و جامعه و رفع فقر ، فاصله طبقاتی ، بی عدالتی و ضعف ها، دلسوزی داشته و تلاش کند .
* طرفدار ولایت یعنی اینکه فرد برای اعتلای جامعه ولایی سر از پا نشناسد و تمام وجود خود را صرف خدمت و آبادانی جامعه کند .
* اینکه دنیا باید تغییر کند یک موضوع قطعی است و همه به این موضوع باور داشته و منتظر آن هستند.
* نظام جمهوری اسلامی ایران به سادگی شکل نگرفته و در پی مجاهدت ها و تلاش ها تاریخی علما و روحانیون تاسیس شده است و در معرفی الگو باید توجه داشت که این الگو هم حق بوده و هم بین همه بشریت مشترک باشد و هم اراده الهی بر آن استوار باشد و بی تردید حکومت جهانی مهدوی، نظامی است که از همه این ویژگی ها برخوردار است.
* جهان در آستانه تحول بزرگی است البته اینگونه نیست که مستکبران با این تحولات به طور کامل زمین گیر خواهند شد، اما این تحولات جرقه ای است و دیر نیست زمانی که بساط مستکبران به طور کامل از جهان برچیده شود .
* جهان نیازمند، نظم، قانون و مدیریت جدیدی است . کمونیست ها و نظام سرمایه داری تئوری هایی را معرفی کردند که امروز در عمل با شکست مواجه شده و دنیا نیازمند نظم جدیدی است و باورم این است که تنها نظم جایگزین نظام سرمایه داری و کمونیستی، حکومت جهانی امام عصر(عج) است .
* در معرفی اسلام و حکومت مهدوی باید مراقب بود که در بین ملت ها این ذهنیت ها شکل نگیرد که ملت ایران قصد دارد اراده خود را به آنها تحمیل کند.
* مهمترین کار فرهنگی و سیاسی در دنیا معرفی نظم جهانی جدید تحت پرچم مهدوی است .
* بشر نیازمند نظم جدیدی است و اگر کوتاهی شود دیگران، همان اندیشه های غیر الهی را با ماسک جدیدی به بشریت تحمیل خواهند کرد، در کشورمان نیز معرفی زوایا و ضرورت های حکومت مهدوی مسئولیت سنگین علما و روحانیون است و پایگاه اصلی آن حوزه ها و مساجد است.
* همه حوادث موجود جهان در نگاه کلان در جهت هدف و آرمان ملت ایران قرار دارد ، گفت : باید در شرایط کنونی هوشمندانه و با دقت عمل کرد و مبادا کسی از مرز عدالت و محبت خارج شود و حداکثر کار ما این است که فضایی برای ملت ها ترسیم کنیم که بتوانند خودشان راه درست را انتخاب کنند و چنانچه هدف متعالی را برگزیدند این موضوع ارزشمند و ماندگار است .
/212 212
نظر شما