شهاب الدین صدر در جمع اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: در فاصله چند ماه به انتخابات فضای کشور باید در سایه وحدت وزیر بیرق اسلام و رهبری باشد و علاوه بر آن انتخاباتی با مشارکت حداکثری برگزار شود.

به گزارش خبرآنلاين، نايب رئيس مجلس در مراسمي كه به مناسبت هفته بسيج در دانشگاه علم و صنعت اصفهان برگزار شد، با بيان اينكه مقام معظم رهبر ي در دوسال اخير نزديك به 90 بار در خصوص خطر فتنه سال 88 تذكر داده‌اند، افزود: فتنه 88، موج بيداري اسلامي در منطقه و پرونده سازي دشمنان عليه ايران باعث مي شوند كه با نگاهي خاص‌تر به مسائل داخل كشور نگاه كنيم. در مرحله نخست بيش از هر زمان ديگري نيازمند وحدت ميان نيروهاي معتقد به نظام هستيم. اين نيروها اعم از حزب الهي، بسيجي، اصولگرا يا ولايت مدار بايد وحدت ملي ميانشان متبلور شود و يكپارچگي ها محفوظ بماند.
گزيده سخنان وي به اين قرار است:
·         دشمنان اخيرا به مسائل مربوط به انتخابات آتي از قبيل سلامت، برگزاري و نظارت مي‌پردازند. مقام معظم رهبري فرمودند كه احترام انتخابات بايد نگه داشته شود و اين بدان معناست كه نحوه كار انتخابات مشخص است. ايشان در جاي ديگري هم فرموده‌اند كه يكي از پايه‌هاي انقلاب، انتخابات است. ما كشوري بر اسا س مردمسالاري ديني هستيم و اگر ساختار انتخابات در ذهن مردم زير سئوال برود اعتماد مردم به نظام كاهش مي يابد.
·         مانند هميشه هيئت هاي اجرايي و نظارت به بهترين شكل و با رعايت امانت، انتخابات را برگزار خواهند كرد.
·         گزارش دبيركل آژانس انرژي هسته‌اي شبيه گزارش‌هاي قبلي اوست و تنها تفاوتي كه با گذشته دارد پيوست پانزده صفحه‌اي گزارش است كه هيچ وقت منتشر نمي‌شد. در اين پيوست تمام اتهامات پانزده سال گذشته به ايران را تكرار كرده‌اند. تلاش زيادي كردند كه به پرونده ايران ماهيت نظامي بدهند و آن را به شوراي امنيت ارجاع دهند اما به اجماع نرسيدند. در اين پرونده آورده اند كساني كه در خميني شهر اعدام شدند خانمهاي بدحجاب بودند در حالي كه اعدام شدگان كساني بودند كه به نواميس مردم تجاوز كرده بودند و اعدام آنها خواست عمومي بود و به حق اعدام شدند.
·         اگر از هر نقطه‌اي به ايران حمله شود ايران آن را از طرف آمريكا و اسراييل مي‌بيند و واشنگتن و تل آويو در تيررس ما قرار خواهند گرفت. دشمنان از نفوذ قدرت ايران خبر دارند و همگان ديدند كه پس از پيام مقام معظم رهبري بلافاصله سيد حسن نصرالله نيز همان روز اعلام كرد كه اگر حمله اي به ايران انجام شود آثار حمله به ايران محدود به منطقه نخواهد بود و ساير كشورها هم آسيب مي‌بينند.
·         يكي از بندهاي قطعنامه خرداد سال 88 عليه ايران در شوراي امنيت اين بود كه ايران حق آزمايش موشك هاي بالستيك را ندارد. يعني آنها معتقدند كه ما فن آوري و تسليحات نظامي را داريم، موشك بالستيك هم داريم، آزمايش و پرتاب هم مي‌توانيم انجام دهيم. دشمنان براي اتهام‌زدن به ما مي‌گويند موشك‌هايي كه حزب الله به اسرائيل مي‌زند ساخت ايران است، ما اين حرف را تاييد نمي‌كنيم اما اين نشان‌دهنده آن است كه دشمنان توانمندي ايران را در حدي مي‌دانند كه مي‌تواند به كشورهاي دوست و هم‌پيمان خود امكانات نظامي صادر كند.
/2929
 
کد خبر 186995

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =