به گزارش خبرانلاین حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای، در این نشست درباره حوادثی که در روزنامه ایران اتفاق افتاد می گوید: جوانفکر چند روز قبل از حادثه روزنامه سخنانی را در مورد برخی از افراد مطرح کرده بود که مورد شکایت مدعی العموم قرار گرفت، دادستان هم از طریق برخی از افراد به جوانفکر تذکر می دهد که علیه او اعلام جرم شده است و اگر سخنان خود را تکرار کند مرتکب جرم شده است، اما او بی توجه به این موضوع جلسه خبری برگزار می کند و برای همین دادستانی مجبور به اقدام قانونی شد.
وی اظهارات مطرح شده در این نشست را مجرمانه دانست و گفت: پس از پایان نشست نماینده دادستان در تماس با دادستانی کسب تکلیف می کند که عنوان می شود فرد مورد نظر به دادستانی هدایت شود.
دادستان کل کشور گفت: سرپرست موسسه مطبوعاتی ایران ابتدا برای حضور در دادستانی با مأموران همکاری می کند اما با مشورت و تماس با دوستان خود از این کار منصرف و حاضر نمی شود در دادستانی حضور یابد و پس از این موضوع از نمایندگان دادستان درخواست می شود که بازگردند اما عده ای در را روی نماینده دادستان بستند و اجازه خروج ندادند.
محسنی اژه ای معتقد است که دادستان تهران می توانست در این موضوع بهتر عمل کند، ضمن اینکه کسانی که از قانون تمرد کرده اند باید بدانند کار آنها درست نبوده است، همچنین کسانی که در را به روی نماینده دادستان بسته اند مرتکب جرم شده و از دادستان می خواهیم این مسئله را پیگیری کند.
وی در مورد آخرین وضعیت پرونده سرپرست موسسه مطبوعاتی ایران گفت: وی بازداشت نشده است و پس از این حادثه به دادسرا احضار شد. او پس از حضور در دادسرا 10 روز برای دفاع مهلت خواسته است.
محسنی اژه ای همچنین گفت: اگر کسی در مظان اتهام قرار دارد و باید مورد سئوال قرار گیرد نباید از قانون سرپیچی کرده و بی جهت به دیگران متوسل شود. اگر فردی از قانون سرپیچی کند مرتکب جرم شده است. همچنین ضابط قوه قضائیه می تواند در مواردی بدون حکم اقدام کند، زدن دستبند به متهم یا به زور بردن وی به دادسرا در قانون مشخص شده است و در مواردی نیز به فرد عمل کننده بستگی دارد.
برخود قاطع با مزاحمان نوامیس
محسنی اژه ای در ادامه از برخورد قاطع با افراد شرور و مزاحمین نوامیس خبر داد: این افراد باید بدانند که از آنها غافل نیستیم و با تمام توان با کسانیکه امنیت مردم را به خطر می اندازند برخورد می کنیم. امسال 251 شرور در کشور شناسایی شدند که تعدادی از آنها به اشد مجازات رسیدند، تنها در یک مورد فرد شروری در شیراز علاوه بر شهادت مأمور نیروی انتظامی 21 مورد شرارت و مزاحمت و 5 مورد آدم ربایی و تجاوز عنف در پرونده اش داشت.
دادستان کل کشور در مورد محافظ قلابی دادستان در این جلسه گفت: افرادی که تحت عناوین مجعول اقدام به اخاذی و مزاحمت می کنند باید بدانند که حقوق و آبروی افراد را از بین می برند. از نیروهای امنیتی، انتظامی و بسیج خواسته ایم که با این افراد بدون اغماض برخورد کنند. در یک پرونده فردی خود را به عنوان محافظ بنده معرفی کرده بود و قصد داشت برای یک قاچاقچی که 12 کیلوگرم کراک به همراه داشت، اقداماتی را انجام دهد.
47232
نظر شما