حسین اللهکرم، دبیر هیات موسس جمعیت رزمنده مدافع انقلاب اسلامی «رزما»، در پاسخ به این سوال که «شما سابقه پایهگذاری و عضویت در تشکلهای مختلفی مانند انصار حزبالله و ... را داشتید، بعضاً چنین احساسی منتقل میشود که در آستانهی انتخابات تشکلی را تاسیس میکنید اما بعد از انتخابات فارغ از نتیجه، آن تشکل رها یا منحل میشود. نظر شما در این رابطه چیست؟»، گفت: رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس یک جریان پیوسته و گسترده هستند و در مسائل مختلف اجتماعی و فرهنگی بسیار فعال بودهاند، حالا تصمیم گرفتند که یک راه جدید را برای کمک به ترغیب جوانان برای ورود به صحنهی سیاسی در پیش بگیرند تا ما بتوانیم به ایثارگری انقلابی در این جهت جامهی عمل بپوشانیم.
وی در پاسخ به این سوال که «اکنون جمعیت خود را عضو کدام جریان سیاسی یا شوراهای ائتلافی میدانید؟»، ابراز داشت: احزاب در کشور ما در خانه احزاب به سه جریان اصلاحطلب، اصولگرا و مستقلین تقسیم میشوند که ما فعلاً در گروه مستقلین هستیم. اما در اساس ما یک گروه مرجع محسوب میشویم.
اللهکرم تصریح کرد: معتقدم که رزمندگان مانند دانشگاهیان و حوزویان یک گروه مرجع هستند و گروههای مرجع عمدتاً نباید شکل و ساختار گروهی و جریانی به خود بگیرند یعنی بگویند ما جزو جریان اصولگرا یا اصلاحطلب هستیم.
وی افزود: مجدد عرض میکنم که ما فعلا از نظر ساختار خانه احزاب جزو مستقلین قرار میگیریم اما در حقیقت خودمان را به مثابه گروه مرجعی میدانیم که نباید شکل جناحی به خود بگیرد و باید منافع ملی و عمومی کلان و مردم را در نظر بگیرند.
دبیر هیات موسس رزما ادامه داد: برای مثال در مسئله مفاسد باور ما به این است که فساد ممکن است در هر جایی اتفاق بیافتد منتها بسترهای آن باید ازبین برود. این نکته ربطی به گروهها و جناحها ندارد. اما برخی گروههای سیاسی در کشور بودند که حتی از گروههای مفسد دفاع کردند. ما از گروههایی همچون گروه آقای رئیسی تقدیر میکنیم که از فساد حمایت یا تقدیر نمیکنند و اگر اتفاقی میافتد آن را پذیرفته و با آن برخورد میکنند اما برخی از گروهها با این مسائل سیاسی برخورد میکنند اگر از جناح خودی باشد چشم پوشی میکنند و اگر از جناح دیگر باشد با آن برخورد میکنند.
اللهکرم در پاسخ به این سوال که «آیا تاکنون با مجموعههای ائتلافی جریان انقلابی و اصولگرا مانند شورای ائتلاف، شورای وحدت یا جبهه پایداری رایزنی برای پیوستن به آنها داشتید یا تصمیم دارید به صورت مستقل نسبت به انتشار فهرست انتخاباتی اقدام کنید؟»، عنوان کرد: ما فعلا درحال بررسی مواضع این گروهها هستیم. البته به طور دقیق آنها را رصد کرده و آشنایی داریم ولی من فکر میکنم که در انتخابات آینده رقابت حزبی جایگزین رقابت جبههای خواهد شد یعنی اگر ما بخواهیم مشارکت را افزایش دهیم بهتر است که رقابت به شکل حزبی برگزار شود.
۲۱۹۲۱۵
نظر شما