کنسانتره میوه، همان آب میوه است که بیشترین مقدار آب (ترکیب H2O) از آن خارج شده و سرشار از مواد معدنی و ویتامین هاست. تقریبا حدود 90% از میوه را آب تشکیل می دهد، اگر طی فرآیندی همه آب موجود در میوه تخلیه شود، از آن یک شربت غلیظ بنام کنسانتره به دست می آید. جدا کردن آب از میوه، باعث کاهش رشد باکتری ها می شود که همین امر باعث جلوگیری از فاسد شدن زود هنگام آن می شود.
کنسانتره های میوه پر طرفدار کدام اند؟
در این بخش به بعضی کنسانتره های پر طرفدار که در صنایع مخلف مانند کارخانجات تولید آبمیوه، بستنی فروشی ها و... بیشتر از آن ها استفاده می شوند اشاره می کنیم:
- کنسانتره انار
- کنسانتره پرتقال
- کنسانتره توت فرنگی
- کنسانتره تمشک
- کنسانتره لیمو
- کنسانتره سیب
- کنسانتره آناناس
- کنسانتره آلبالو
- کنسانتره انبه
- کنسانتره زشک
- و...
میوه هایی که در بالا به آن ها اشاره کردیم، برخی میوه های پرطرفدار هستند که کنسانتره آن ها پر طرفدار است.
تفاوت کنسانتره میوه با آبمیوه چیست؟
کنسانتره میوه سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها بدون 1% آب کاملا غلیظ است، در صورتی که آب میوه با استفاده از کنسانتره میوه ساخته می شود. در تولید انواع آب میوه می توانیم از 5% کنسانتره و 95% آب استفاده کنیم. بسیاری از مردم در این باور هستند که آبمیوه های تولید شده در روش کنسانتره از لحاظ خواص نسبت به میوه و آبمیوه کامل نبوده و حتی مضر نیز هستند در صورتی که اینگونه نیست.
شرکت های زیادی هستند که می توانید انواع کنسانتره را از آن آن ها تهیه کنید، شرکت ایلیا نوش آریا www.Ilianoosh.ir مفتخر است تا با تیم مجرب تحقیق، توسعه و گروهی از دانش آموختگان مدیریت بازرگانی با ترکیب دانش جهانی و ارائه راه حل هایی نوین بومی سازی شده و انجام مطالعات بر بازار تقاضا، مشتریان خود را با تولید انواع بنیان های میوه ای در مسیر تولید انواع آبمیوه، شربت، نوشابه های گازدار، لواشک و ترشک، پاستیل، مغز شکلات، کیک و کلوچه و… یاری کند.
برای خرید کنسانتره انار، زشک، پرتقال و... می توانید با مشاوران ایلیانوش در ارتباط باشید.
تفاوت بنیان و کنسانتره میوه
بنیان میوه، ویژگی های بسیار زیادی نسبت به کنسانتره دارد که آن را تبدیل به محبوب ترین جایگزین کنسانتره کرده است، کیفیت بسیار بالاتر و قیمت مناسب تر بنیان نسبت به کنسانتره باعث محبوبیت بنیان شده است.
– رایحه گیرا تر
– طعم مشابه با کنسانتره طبیعی
– پارامترهای آنالیزی مشابه با کنسانتره های طبیعی
– حفظ طعم واقعی در مدت زمان طولانی تر
– مقاومت به حرارت پخت و ماندگاری طعم در طول دوره نگهداری
– پخش پذیری آسان و یکنواخت در سایز مواد اولیه
– تولید محصولاتی بدون هیچ گونه نگهدارنده و به صورت کاملا پاستوریزه شده
– قیمت تمام شده اقتصادی
– قابل ارائه در اوزان 25 کیلویی و بشکه های 265 کیلویی
1- کاهش هزینهها: بنیان انار غلظت بالاتری نسبت به کنسانتره دارد، بنابراین برای تهیهی مقدار مشابه بنیان، به میزان کمتری نسبت به کنسانتره، انار مورد نیاز است. این موضوع میتواند باعث کاهش هزینههای تولید و بستهبندی شود.
2- بهبود کیفیت: بنیان انار غلظت بالاتری دارد که باعث میشود در ترکیب با سایر مواد، نوشیدنی یا محصول غذایی نهایی بهبود کیفیت و طعم مطلوبتری داشته باشد.
3- تنوع در محصولات: با استفاده از بنیان انار، میتوان انواع محصولات نهایی مختلفی تولید کرد و در طرحهای مختلفی از آن بهرهبرداری کرد.
4- کاهش فضای انبار: با تولید بنیان انار نسبت به کنسانترهی آن، فضای انباری که نیاز است برای ذخیره بنیان کمتر خواهد بود، این مسئله در انبار کردن و حملونقل محصولات بسیار مهم است.
این ویژگی های بنیان انار باعث شده است تا بنیان، بهترین جایگزین کنسانتره باشد.
نظر شما