به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،دکتر کامران قدس به مناسبت روز ملی اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت های پزشکی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: شمار نیروهای فعال در اورژانس 115 این دانشگاه قریب 240 نفر است و برای رفع کمبود نیاز است تا این تعداد به 340 نفر افزایش یابد.
وی با اشاره به فعالیت 32 پایگاه اورژانس شهری و جاده ای در شهرستان های تحت پوشش افزود: برای پوشش کامل شبکه اورژانس نیاز به ایجاد پنج پایگاه جدید است تا به طور تقریبی در فواصل 25 تا 30 کیلومتر یک پایگاه اورژانس فعال باشد.
وی، فرسوده بودن ناوگان آمبولانس را از دیگر مشکلات اورژانس پیش بیمارستانی و فوریت های پزشکی این دانشگاه دانست و گفت: 70 درصد از آمبولانس های مراکز تحت پوشش عمر بالای 10 سال دارند و فرسوده هستند.
قدس گفت: نهمین پایگاه جاده ای شهرستان دامغان روز سه شنبه پس از 12 سال از افتتاح پایگاههای اورژانس در شهرستان دامغان در مهماندوست این شهرستان مورد بهره برداری رسمی قرار گرفت و چهارمین پایگاه شهرستان سمنان نیز پس از 15 سال فردا چهارشنبه با عنوان پایگاه اورژانس شهری 17 شهریور در سمنان افتتاح رسمی خواهد شد.
وی به برنامه راه اندازی اورژانس ویژه بانوان در سمنان نیز اشاره کرد و گفت: مقدمات راه اندازی این اورژانس با هدف ارائه خدمات به مراکز خاص که امکان ورود نیروهای اورژانس مرد نیست فراهم شده است.
قدس، ارائه خدمات اورژانسی به ناشنوایان و نیز بیماران اوتیسم را از دیگر اقدامات برشمرد و رضایت مندی مردم از خدمات رسانی اورژانس 115 در شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان را 90 درصد بیان کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: احداث ساختمان مدیریت بحران استان سمنان نیز در برنامه این دانشگاه قرار دارد.
قدس تصریح کرد: تحویل و راهاندازی موتور آمبولانس برای خدماترسانی در نقاط، محورهای صعبالعبور و شرایط ترافیکی، یکی از اقدامات اورژانس در حوزه خدماترسانی به مردم استان سمنان است.
نظر شما