«روحالله دهقانی فیروزآبادی»، معاون علمی ریاستجمهوری، در نشست خبری با رسانهها اعلام کرد این نهاد یکی از پیشنهادکنندگان اصلی موضوع اینترنت با دسترسی ویژه برای کسبوکارها بوده است و تأکید کرد نباید اسم این اینترنت را «اینترنت طبقاتی» گذاشت. او از اجرای آزمایشی این طرح در چند مرکز در استانهای بزرگ کشور خبر داد.
نشست خبری معاون علمی ریاستجمهوری صبح امروز، ۱۶ اردیبهشتماه، با اصحاب رسانه برگزار شد. دهقانی فیروزآبادی در این جلسه در جمع خبرنگاران شهادت داد که طی شش ماه گذشته با تمامی نهادهای مرتبط درباره اختلالها در شبکه و بهبود وضعیت شبکه صحبت کرده است و به دیجیاتو گفت ماحصل این جلسات، نتایج خوب و مثبتی بوده است. او جزئیات بیشتری درباره نتایج این جلسات و خروجی تصمیمگیران نگفت.
دهقانی فیروزآبادی همچنین در پاسخ به پرسش دیجیاتو درباره رویکرد معاونت علمی درباره موضوع اینترنت طبقاتی یا همان اینترنت با دسترسی خاص گفت: «با وزارت ارتباطات هماهنگیهای متعددی جهت دسترسی به این نوع اینترنت برای تیمها صورت گرفته است.» او گفت که در فاز اول در شهرهای بزرگ و در مناطق خاصی مانند پارکهای فناوری و مراکز نوآوری، این طرح را اجرا خواهند کرد تا تیمهای علاقهمند و نیازمند به این نوع اینترنت بتوانند از بالاترین سطح شبکه ارتباطی کشور استفاده کنند.
بیشتر بخوانید:
-
مار مرگباری که خود را به موشمردگی میزند!/ عکس
-
مدل ۲۰۲۳ بامو محبوب ایرانیان به میدان آمد/ عکس
-
عکس | کیانوری، اوشانا و اولیانوفسکی جنجالی با کمک «تکنولوژی جادویی جدید» جلد مجله شدند!
او ابراز امیدواری کرد «اینترنت ویژه» یا همان «اینترنت حرفهای» در مراکز خاص مانند منطقه ویژه پیام و مراکز نوآوری نیز در اختیار تیمهای حرفهای قرار بگیرد و به دیجیاتو گفت: «امیدواریم کمتر از دو یا سه ماه آینده، این پروژه انجام شود.»
از زمان ایجاد محدودیتها در شبکه اینترنت در ششماهه گذشته سال پیش، بحث دسترسی برخی اقشار به اینترنت ویژه مطرح شده است. آحاد مردم از این طرح بهعنوان «اینترنت طبقاتی» نام میبرند؛ هرچند وزیر ارتباطات و سایر دولتمردان معتقدند نباید چنین اسمی را روی این طرح گذاشت. در این طرح قرار است اینترنتی به برخی افراد ازجمله برنامهنویسان و توسعهدهندگان و... داده شود که محدودیتها در آن متفاوت است و خبری از اختلالات در شبکه اینترنت بهخاطر این محدودیتها نیست. برخی کارشناسان عرضه چنین اینترنتی را موجب بروز خشم جامعه میدانند و بسیاری از فعالین و نهادهای صنفی مرتبط با حوزه ICT نیز با عرضه این اینترنت مخالفت کردهاند. بااینحال، بهنظر میرسد دولت این سیاست را بهطور جدی دنبال میکند و برخی شرکتها و افراد نیز خواهان دریافت این نوع اینترنت هستند.
58321
نظر شما