به گفتهی آیتالله استادی؛ مجلاتی که به خانهها نفوذ کرده با عکسهای رنگارنگ هنرپیشهها؛ امکان زندگی سالم را میگیرد. اگر یک جوان بخواهد از بلاها خلاص شود باید حتی از برنامههای صدا و سیما چه خوب چه بد فاصله بگیرد.
آیتالله رضا استادی، امروز(27 شهریور) در مراسم افتتاحیه دورههای تخصصی فقه و اصول تفسیر و کلام مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)، با تاکید بر زمینه مساعد تحصیل طلاب خاطرنشان کرد: زمینه فراهم است که طلاب دنبال درس و بحث را بگیرند گرچه تشویق باشد یا نباشد. اگر بناست روحانی موثر باشد؛ باید ملا باشد.
وی افزود: تنها ملایی هم کافی نیست، باید علاوه بر اینکه باسواد هستیم باید پاک باشیم،اگر علامه دهر هم باشیم ولی زندگیمان زندگی قابل قبول و اخلاقمان اخلاق اسلامی نباشد، موثر نخواهد افتاد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بر ضرورت خودسازی تاکید کرد و اظهار داشت: انسان عوض میشود، هرقدر انسان نقاط ضعف داشته باشد میتواند مرتفع کند و در جوانی وقت این کار است.
آیتالله استادی، با اشاره به اینکه کاری که آغازش به اختیار انسان باشد پایان کارش نیز به عهده اوست گرچه اختیار نداشته باشد، تصریح کرد: اگر یک طلبه و جوان بخواهد از بلاها خلاص شود باید بطور کلی، از برنامههای تصویری صدا و سیما چه خوب و چه بد فاصله بگیرد. امکان ندارد کسی سریالها را تماشا کند و بگوید میخواهم پاک باشم.
امام جمعه قم، افزود: شما اگر میخواهید از اخبار اطلاع پیدا کنید رادیو و اخبار هست، یکی از کارهای لازم بر ما این است، زمان ما این حرفا و توهم نبود این شدیم.
وی اظهار داشت: نباید برخی کتابهایی که ایجاد شبهه میکند را خواند. خیلی به خود مغرور نباشید، ممکن است ایجاد شبهه در ذهن شما شود، نمیتوانید با هر کتابی و مقالهای مانوس شوید.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، تاکید کرد: امروز مجلات مختلفی در خانههای ما که دختران و پسر هستند، نفوذ پیدا کرده که وقتی ورق میزنیم؛ غرق خانمهای رنگارنگ و زندگی این هنرپیشه و آن هنرپیشه میشویم، با اینها نمیتوان پاک بود.
آیتالله استادی، گفت: تصمیم بگیرید که با درس خواندن و باسواد شدن مهذب باشید. امام جمعه قم، بر ضرورت حفظ اعتدال در زندگی تاکید و عنوان کرد: اگر میخواهید خدمت کنید در تمام ابعاد زندگی باید حد وسط را بگیرید، یک اهل علم از حیث عبادت و غذاخوردن باید اعتدال داشته باشد.
وی ادامه داد: در امور سیاسی هم همینطور است، در قضاوت درباره گروهها و افراد باید معتدل باشیم وگرنه گرفتار کج سلیقگی میشویم. عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ابراز داشت: خانوادهها حق دارند؛ نباید از خانواده غافل شد. اهل علم باید به گونهای زندگی کند که به خانوادهاش هم برسد.
/6262
نظر شما