- اگر اظهارات مختلف مسئولین پیرامون مسمومیتهای سریالی دانشآموزان را بررسی کنیم متوجه میشویم که هر مسئولی از ظن خود و بدون سند سخن گفته است؛ مخصوصا نمایندگان مجلس و نکته دیگر اینکه این اظهارات در تناقض با یکدیگر و به صورت غیرکارشناسی مطرح شده و گاها از روی بیاطلاعی بوده است.
- در چنین شرایطی، افکار عمومی اعتماد را به رسانه داخلی و مسئول ایرانی از دست میدهد و فضای مجازی بستری مناسب خواهد شد برای انتشار افسانههای دروغین.
- پروندهای با این اهمیت و حساسیت نیازمند سیاست و تیم رسانهای منسجم، باتجربه و ویژه جهت اطلاعرسانی دقیق و درست جهت تنویر افکار عمومی است. اظهارات بدون سند را نباید بدون هزینه رها کرد.
- برخی از اظهارات در روزهای اخیر به این شکل بوده:
- معاون تحقیقات وزیر بهداشت: مسمومیت دانشآموزان قمی عمدی و ناشی از ترکیبات شیمیایی در دسترس بود. افرادی دوست داشتند که تمام مدارس، بهخصوص مدارس دخترانه تعطیل شود.
- معاون تحقیقات وزیر بهداشت (یک روز بعد): اینکه مسمومیتها ناشی از کدام علت بیرونی بوده و عامدانه بوده یا خیر، اطلاعی ندارم.
- رئیس کمیسیون آموزش مجلس: عمدی بودن مسمومیت دانش آموزان خبر خوبی نبود. ممکن است کسانی که در جبهه اغتشاشات به اهداف خود نرسیدند، به دنبال ضربه زدن به آموزش دانش آموزان به خصوص دختران ما باشند.
- امیرآبادی نماینده قم: معاون وزیر بهداشت گفته که مسمومیت دانشآموزان عمدی است. اگر این صحبت درست باشد باید مسئولین امنیتی و انتظامی، موضوع را پیگیری و با عاملین آن برخورد کنند.
- تا اینجا هنوز هیچ سندی دال بر عمدی بودن منتشر نشده است اما مسئولین حول آن اظهار نظر کردند.
- و اما بعد
- وزیر بهداشت: دانشآموزان با نوعی «سم» مسموم شده اند.
- رئیس کمییسیون آموزش مجلس: مشخص شد که گاز ان.۲ (N۲) در سم منتشر شده در مدارس وجود داشته است.
- احمد نادری نماینده مجلس: موضوع مشکوک مسمومیت دانشآموزان با سرعتی مشکوکتر در حال تبدیل شدن به یک ابر پروژه عملیات روانی با محوریت پیاده نظام مجازی دشمن است.
- فرمانده نیروی انتظامی: درباره مسمومیت دانش آموزان هنوز فردی دستگیر نشده است. تا زمان یافتن منشاء این پرونده درباره عمدی یا غیرعمدی بودن آن قضاوتی نخواهیم کرد.
بیشتر بخوانید:
۲۱۲۱
نظر شما