به گزارش خبرآنلاین از خراسان، دکتر محمدحسن درخشان افزود: این سیر افزایشی، حاکی از شروع پیک بعدی این بیماری و ضرورت توجه بیشتر مردم به رعایت پروتکلهای بهداشتی به خصوص استفاده از ماسک است.
وی افزود: در رصد اولیه آذرماه براساس مراجعات در یک ماه اخیر شاهد کاهش بیماری کرونا و افزایش موارد آنفلوانزا بودیم که از ابتدای دیماه روند مراجعه بیماران به مراکز منتخب و درمانگاههای بخش خصوصی، شروع پیک مجدد بیماری کرونا را نشان داده است.
رئیس توسعه و ارتقا شبکه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بیشتر مردم هنوز تصور میکنند که علائم بیماری آنها مربوط به بیماری آنفلوانزاست، تصریح کرد: پس از بررسیهای لازم، تست کووید آنها مثبت اعلام میشود.
دکتر درخشان ادامه داد: در حال حاضر بیماری کووید با زیر سویههای اومیکرون در حال خودنمایی است و این سویه میتواند به خصوص برای بیماران زمینهای و سالمندان و افرادی که شش ماه از دریافت آخرین دز واکسن کرونا آنها گذشته است، خطر آفرین باشد.
وی با بیان اینکه با توجه به مشارکت بخش خصوصی و درمانگاههای همکار برای ارائه خدمت به بیماران کووید، در حال حاضر شاهد ازدحام بیماران در مراکز منتخب نیستیم، افزود: ۴۵ مرکز منتخب و درمانگاههای خصوصی همکار در ویریت بیماران مشارکت دارند.
رئیس توسعه و ارتقا شبکه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه لیست مراکز منتخب کووید و ساعت کاری آنها در سایت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بارگذاری شده است، افزود: شیفت اداری صبح مراکز منتخب کووید فعال است و در صورت افزایش بیماران مراجعه کننده، ساعت کاری این مراکز تغییر خواهد کرد.
وی در پایان از مردم خواست با رعایت پروتکلهای بهداشتی، پرهیز از دورهمیها به خصوص برای سالمندان و قرنطینه خانگی دانشآموزان دارای علائم تا زمان بهبودی کامل، در مدیریت این سویه به کادر درمان کمک کنند.
46
نظر شما