۰ نفر
۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۴

کرکره ها آرام آرام تا نیمه بالا می رود، رفت و آمدهای محدود بازاری ها آغاز می شود، آن دقایقی هم که برخی کرکره ها کاملا پایین بود، معاملات تلفنی ادامه داشت.

حال و هوای امروز بازار تهران نشان داد که اکثریت بازاریان اعتقاد راسخی به آن چه که برخی تلاش دارند آن را اعتصاب تمام عیار علیه دولت جلوه دهند، ندارند. بازار و محافظه کاری به هم گره خورده اما همراهی بخش هایی از بازار با دولت که علایق سیاسی مشترک هم دارند، موجب شده تا مجریان قانون هم اعتراض های گاه و بیگاه صنوفی را که یک یه یک زیر بار اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده می روند، چندان جدی نگیرند.

به طوری که در آخرین اظهارنظر، شمس الدین حسینی، وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت که اگر قرار بر این باشد که با یک اعتصاب قانون لغو شود، آن گاه باید با اعتصاب یک روزه کارمندان، اخذ مالیات از آنها هم منتفی شود. تاکید ضمنی او در پس این مثال، ادامه اجرای بی قید و شرط قانون مالیات بر ارزش افزوده است.

قانونی که اول بار طلافروشان در برابر آن قدعلم کردند ولی ماحصل 3 سال اعتراض پراکنده آنها، تنها یکبار منجر به تعویق قانون به دستور رییس جمهو شد ولی در نهایت موجب تن دادن آنها به قانون شد.

حال مدتی است که پارچه فروشان در تلاش هستند تا زیر بار هیچ تعهدی در برابر سازمان امور مالیاتی نروند. برخی از اعضای صنف چند روز مغازه های خود را بستند. امروز هم بسیار تلاش کردند تا در این راه، سایر اصناف را هم با خود همراه کنند. اما همین تلاش های تک صنفی خود موجب بروز اختلاف در میان بازاریان تهران شده است، جرقه آن را هم طلافروشان زده اند. آنها می گویند، مگر کسی ما را در برابر دولت همراهی کرد که ما هم او را همراهی کنیم؟

با بالا گرفتن این بحث، شعارهایی هم علیه اصنافی که همراه پارچه فروشان نشدند، سر داده شد ولی در پس این ظاهر معترض، بازار تهران امروز هم در پی کسب و کار خود بود، فقط با کرکره های نیمه باز، پادوها و شاگردهایی که دولا دولا از حجره ها و مغازه ها راهی بانک ها می شدند و تلفن هایی که مدام زنگ می خورد.

حال مشخص نیست بازاری هایی که در روز به اصطلاح اعتصاب هم حاضر به چشم پوشی از معاملات خود نیستند، چگونه از دولت انتظار دارند که از اخذ مالیات شفاف از اصناف منصرف شود؟

/3131

 

کد خبر 170009

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 16
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    5 0
    مقابله با بازاریان کار درستی نیست...
  • بدون نام IR ۱۱:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    0 0
    ما كار ميكنيم و پوستمون كنده ميشه و هزار جور عوارض و اجاره بايد بديم . اونوقت به چه دليل به دولت باج بديم . ما كه نبايد كمبود بودجه مملكت رو تامين كنيم
  • هادي IR ۱۲:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    0 0
    دلم برا كارمندا ميسوزه حقوقشونو ندادن تقريبا8%حقوقو جيلينگي كم ميكنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • شهرام IR ۱۲:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    0 0
    این قانون مالیات برارزش افزوده جرائمش بیشتر از خود مالیات است درکجای دنیا جرائم اینگونه است توروبه خدا جرائم بخشیده شود
  • زاهدي IR ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    0 0
    اين آقاي بدون نام فكرميكنه ماليات رو فقط بايد كارمندان و حقوق بگيران بدن آخه بنده خدا سواد نداره كه بفهمه ماليات براي چيه اينكه بازاري صبح تاشب درسايه قانون پول پارو ميكنه و شب و با خيال راحت تو خونه اش ميخوابه در سايه امنيتي است كه قانون و اجراي اون به ارمغان آورده خرج اين امنيت را چه كسي بايد بده لابد فقط كارمنداني كه بايد بيان مغازه بازاريها پولهاشون رو خرج كنن؟
  • بدون نام IR ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    0 0
    آقای بدون نام!! باج نباید بدی ولی باید مالیات بدی. مالیات پولی است که دو هزار سال در جوامع بشری سابقه داره شاید شما میخوای از این جمع خارج بشی؟؟
  • بدون نام IR ۱۳:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    0 0
    دلم برا كارمندا ميسوزه که باحقوق پایین مالیات میده
  • بدون نام IR ۱۵:۵۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    0 0
    من کارمندم.و از بازاریها برای این اعتصاب متشکرم
  • نادر IR ۱۸:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    0 0
    ترا به خدا دلتان به حال هم نسوزه با سواد بی سواد بازاری پولدار کارمند محروم قرار است این مالیات را از مصرف کننده بگیرند گول این سایت را نخورید
  • فرهاد IR ۲۰:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    0 0
    آقا اعتصاب كجا بوده من امروز توي مغازه در چهارسوق بزرگ بودم همه مشغول كسب وكار بوديم اصلا موقع آغاز سال تحصيلي بازار روزهاي رونق خودشو داره طي ميكنه بعد بازاري جماعت بياد بخاطر زياده خواهي عده قليلي ازاين رونق چشم پوشي كنه؟
  • بدون نام IR ۲۱:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    0 0
    قابل توجه زاهدي : اگه خيلي ارزه داري برو تو بازار مغازه بگير و كار كن ببين پشت ميز نشيني و حقوق سرماه گرفتن راحتره يا مثل ما بيسواداي بازاري جون كندن و سر و كله زدن با هزار تا آدم براي يك قرون دو زار . ماليات همه جا هست ولي همه جا حساب و كتاب داره نه مثل اينجا كه سالي 45 درصد ماليات عادي + 4 درصد ارزش افزوده بگيرن و هيچ امنيتي هم نباشه
  • بدون نام IR ۲۱:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    0 0
    جناب زاهدي اگه ما بازاري هاي بيسواد نبوديم تو كارمند با شئور تحصيل كرده مودب ميوه و آجيل و مايحتاج خونت رو از سر قبرت مي آوردي؟ اگه جراتش رو داري تو هم مثل بازاري ها برو پيش رييست بگو از من ماليات كم نكن
  • حسن IR ۰۲:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۶
    0 0
    بی قانون ترین مردم ،مردم تهرانن،همه ی قانون هارو دور می زنند،دولت و مملکت رو فحش میدن،میگن همه چی خرابه،ولی هیچ کمکی برای خوب شدن نمی کنند،می خوان که یکی از آسمون بیفته همه چی رو خوب کنه
  • بدون نام IR ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۶
    0 0
    كاملا مشخصه كه درامد و رفاه كي بيشتره ! امار بگيريد ببينيد از ماشينهاي بالاي 10 ميليون چند درصد مال بازاري ها و كاسب هاست و چند درصد براي كارمندان ! يك كارمند معمولي به زور ماهي 500 هزار تومان ميگيره در حالتيكه يك كاسب با مغازه اجاره اي حداقل ماهي 2 ميليون براش ميمونه و اگر مغازه مال خودش باشه حداقل 5 ميليوني تو جيبشه اگر هم بازاري باشه حداقل ماهي 10 ميليون درآمد داره ! كاسب هر وقت بخواهد ميره سر كار بس كنيد اين مظلوم نمايي ها رو بازاري هاي محترم !
  • پای ثابت IR ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۷
    0 0
    آقای کارمند بی نام بپا چاییت سرد نشه از دهن میافته پرایدتم باید امروز ببری کارواش این آقا بازاریه امروز زخم معده اذیتش کرد با بنزش بردنش دکتر آره داداش شمام کمی همت داشته باش نه بخل
  • محمد پارچه چي IR ۱۵:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۸
    0 0
    با سلام اقاي زاهدي من پارچه فروش بازار هستم و فوق ليسانس اقتصاد شما بيسوادي تو صنف ما در سال نزديك به 10% سوختي چك هست مااهومديم 1 راه رو پيشنهاد داديم گفتيم دولت يا بانك بيياد چكهاي مشتريها رو ضمانت كنه ما بجاي 4% 10% ماليات ميديم شما فكر كنين كل كار ما با چكه . به فرض 1 مشتري ميياد 10 مليون جنس ميخرهما درجا 400 هزار ماليات ميديم بعد طرف چك رو برگشت ميزنه حالا يك جا طرف پول خرده يك جا دولت . ما راه پيش پاي دولت گذاشتيم ولي دولت راه نميشناسه پول ميشناسه و بس .