به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با ظهور موتورهای الکتریکی، بیشتر ماشینآلات با چنین موتورهایی خودکار میشدند، مانند اولین خودروها. اکنون، میدانم که اکثر شما فکر میکنید اولین عرضه رسمی یک خودرو در سال ۱۸۸۶ توسط کارل بنز انجام شد، اما این بدان معنا نیست که عرضههای غیررسمی یا نمونههای اولیه زیادی وجود نداشته است.
زوال اکوسیستم ما را به این مرحله رسانده است که نیاز به مراقبت از زمین خود داشته باشیم، بنابراین استفاده از خودروهای الکتریکی به عنوان سبزترین راه برای سفر تلقی می شود.
بسیاری از مردم فکر می کنند که این مخمصه ای که ما به عنوان انسان در آن قرار داریم همان چیزی است که ما را به نوآوری خودروهای تسلا یا سایر برندهای خودروهای الکتریکی کشاند. با این حال، این "نوآوری" سال ها پیش برای ما آورده شد، اما به دلیل ناکارآمدی آن در آن زمان به دلایلی مانند فناوری اولیه و فراوانی گاز، هرگز در بازار خودرو پیاده سازی نشد.
اولین خودروی الکتریکی و احتمالاً اولین خودرو توسط آنیوس ایستوان یدلیک، مخترع و مهندس مجارستانی اختراع شد که علاقه زیادی به نیروی برق و پتانسیل آن برای آسان کردن زندگی داشت. او یکی از اولین افرادی بود که در سال ۱۸۲۷ یک موتور الکتریکی بسیار ابتدایی و در عین حال کارآمد را اختراع کرد، با این حال، هرگز استفاده خاصی از آن نداشت. او فقط می خواست موتوری بسازد که بتواند نیرو تولید کند، با این حال، به زودی به این فکر افتاد که از نیروی خروجی موتور برای تامین انرژی یک کالسکه استفاده کند.
بنابراین در سال ۱۸۲۸، او یک نسخه بسیار ابتدایی از ماشین الکتریکی را اختراع کرد که فقط یک چوب برای فرمان داشت. این اختراع عالی بود اما هرگز توجه عمومی را به خود جلب نکرد زیرا موتور قدرت قابل توجهی را برای خودرو تولید نمی کرد تا بتواند سرعت رکوردشکنی (در آن دوره زمانی) را به دست آورد. بیشتر اسبها هنوز هم میتوانستند از وسیله نقلیه پیشی بگیرند و خود خودرو نقصهای زیادی داشت.
با این حال اصل مطلب این است که ایده خودروهای برقی به ۲۰۰ سال پیش باز میگردد؛ این ایده توسط بسیاری از مخترعان و مهندسان در طول تاریخ انتخاب شد. در سال ۱۸۸۴، توماس پارکر همان ایده را داشت، اما با مفهومی کمی متفاوت. او نیاز به حملونقل عمومی را در حالی که جامعه در حال تکامل بود دید و تصمیم گرفت از موتور الکتریکی پیشرفتهتری استفاده کند که میتواند جعبه بزرگی پر از صندلی برای مسافران را تامین کند. اینها ستونهای حملونقل مترو شدند که بعداً در آغاز قرن بیستم در بریتانیای کبیر مورد استفاده قرار گرفتند.
تکامل ماشین های الکتریکی عتیقه
اندکی پس از آن، یک شرکت تاکسیرانی خصوصی در سال ۱۸۹۷ راه اندازی شد که فقط از کابین های برقی استفاده می کرد تا به مشتریان خود سواری بهتری با صدای کمتر و همچنین بدون بوی گاز سوخته بدهد. این شرکت به زودی توسط بازار رقابتی از بین رفت زیرا گاز در آن زمان بسیار ارزان تر از برق بود.
نمونه عالی دیگر پورشه P۱ است که فقط با برق کار می کرد، این خودرو توسط فردیناند پورشه و لودویگ لوهنر در سال ۱۸۹۸ اختراع شد. این یک وسیله نقلیه الکتریکی بود که بیش از ۵۰۰ کیلوگرم وزن داشت و می توانست با یک ماشین کامل حرکت کند. باتری ۸۰ کیلومتر (۵۰ مایل) با حداکثر سرعت ۳۴ کیلومتر در ساعت (۲۱ مایل در ساعت).
جالبتر این است که هنری فورد در واقع با توماس ادیسون برای تولید یک خودروی برقی ارزانقیمت مانند آنچه که توسط پورشه ارائه شده بود، کار کرد. در طول سالهای ۱۹۱۳ و ۱۹۱۴ آنها ۱۰۰۰ خودروی الکتریکی تولید کردند که مشابه فورد مدل T تولید شده در سال ۱۹۰۸ بود، اما دارای موتور الکتریکی بود. این خودروها میتوانستند حدود ۶۰ کیلومتر (۳۷ مایل) را با یک باتری پر طی کنند، اما هوای سرد باعث میشود باتریها خیلی سریعتر انرژی خود را از دست بدهند.
۲۲۷۲۲۷
نظر شما