رسالت : محدودیت سازی های صدا و سیما علیه شبکه نمایش خانگی ، مصداق ضدیت با استارتاپ ها و دانش بنیان هاست

رسالت نوشت : نامه نگاری ها اخیر ساترا و احساس تهدیدی که در شبکه نمایش خانگی کشور به وجود آمده است به غیر از مواردی که درباره صیانت از فرهنگ ملی و توجه به نگرانی های به جا و شایسته است و مورد توجه این بسترها نیز هست یکی از مصادیقی است که بر خلاف نظر رئیس جمهور در جهت حمایت از استارتاپ های پیشران و مولد تعبیر می شود.

دیدار ۳ ساعته رئیس‌جمهور در بیست و پنجمین روز از مردادماه از مجموعه شرکت‌های دانش‌بنیان «پیشران» حاوی خبرهایی خوب برای شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ های کشور و هشدار به جریان‌هایی بود که در جهت توسعه بومی کشور در زمینه‌های مختلف سنگ‌اندازی کرده و یا اختلال ایجاد می‌کنند. جریان هایی که طی ماههای اخیر محدودیت های علیه پلتفرم ها و سکوهای تولید داخلی ایجاد کرده اند.
رئیسی اظهارداشت: نباید شرایط به‌گونه‌ای باشد که محقق و تولیدکننده‌ای بگوید برای محصول دانش‌بنیان خود که امکان تجاری‌سازی آن‌هم وجود دارد، بازاری ندارم اما درعین‌حال دستگاه‌های مختلف همان محصول را از خارج از کشور وارد کنند.
شاید منظور رئیس‌جمهور از این یادآوری که با هشدار «هرگز دستگاهی نباید این کار را انجام دهد» همراه بود تداخلاتی است که چهره‌های ذی‌نفوذ دولتی و شبه‌دولتی در این زمینه‌دارند.
این جریان‌ها علاوه بر تأثیر مستقیم بر بهره‌گیری از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان به سدی در توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان در کشور تبدیل‌شده‌اند.
علاوه بر موانع ساختاری و بوروکراتیکی که رئیس‌جمهور به آن‌ها اشاره‌کرده است شرکت‌های دانش‌بنیان طی سال‌های اخیر با یک مشکل بزرگ مواجه هستند. آن‌ها اولین رقیبشان دولت و نهادهای حاکمیتی است. نهادهایی که نقش اول خود را «تنظیم گری» یا رگلاتوری می‌دانند و نقش دومشان رقابت با شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌هایی است که متعلق به بخش خصوصی هستند.

دستور ویژه رئیس‌جمهور به استفاده از محصولات دانش بنیان - خبرگزاری مهر |  اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

بیشتر بخوانید:

وجوه بارز این عملکرد را می توان در رقابت سازمان صدا و سیما با شبکه نمایش خانگی مشاهده کرد. این همان چیزی است که برخلاف نظرات رئیس جمهور کشورمان در حال پیشرفت است و می رود تا بخشی از جامعه فرهنگی و هنری کشور را دچار مشکلاتی کند.
نامه نگاری ها اخیر ساترا و احساس تهدیدی که در شبکه نمایش خانگی کشور به وجود آمده است به غیر از مواردی که درباره صیانت از فرهنگ ملی و توجه به نگرانی های به جا و شایسته است و مورد توجه این بسترها نیز هست یکی از مصادیقی است که بر خلاف نظر رئیس جمهور در جهت حمایت از استارتاپ های پیشران و مولد تعبیر می شود.
«رقابت شرکت‌های دانش‌بنیان با چهره‌های دولتی و حاکمیتی مستقر در دولت» یکی دیگر از مواردی که ذیل اظهارات رئیس‌جمهور مستتر است. این جریان متشکل از افراد دارای مسئولیت مستقیم در بخش‌های اجرایی کشور است که ضمن اطلاع از نیازهای داخلی راه را بر جوانان می‌بندند تا منافعی که از قبل برای خود ایجاد کرده‌اند قطع نشود.
در این گزارش می خوانیم: راه سخت دولت در برابر مداخله کنندگان و اختلال ایجادکننده‌ها علیه شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها فقط محدود به مواردی که در بالا آمد نمی‌شود. باید به این دسته‌بندی «رقابت شرکت‌های دانش‌بنیان با چهره‌های بازنشسته دولتی» که اقدام به راه‌اندازی شرکت‌های صوری و یا رسمی به اسم دانش‌بنیان کرده‌اند را نیز اضافه کرد.
باز کردن پای شرکت‌های دست چندم خارجی به اسم دانش‌بنیان به کشور توسط مافیاهای شبه‌دولتی یکی از اقداماتی است که این جریان اخیر به آن اقدام می‌کنند.

۲۱۲۱۷

کد خبر 1663262

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =