محمدحسن نامی ضمن اشاره به سیل اخیر امامزاده داوود اظهار داشت: حوضه آبریز بالادست امام زاده داوود (ع) که متشکل از 9 دره است که در نهایت به تنگه ذیل امامزاده ختم میشود و زمانی که بارش عادی و کمی فراتر از شرایط عادی باشد، این تنگه برای عبور آب مناسب است.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در تشریح دلیل شدت گرفتن خسارات سیل امامزاده داوود (ع) گفت: ساخت و سازهای غیرقانونی توسط افراد غیر بومی در بالای حیاط شمالی امامزاده سبب شده است تا حریم عبور آب مورد تعرض قرار گرفته و شرایط برای گذر جریان مهیا نباشد.
* نقش ساخت و ساز غیرمجاز در افزایش خسارات سیلاب امامزاده داوود (ع)
وی افزود: به معنای دیگر، ساختوسازهای غیرمجاز سبب شده تا تنگه به وجود آمده در امامزاده داوود (ع) گنجایش عبور آب را از دست بدهد.
نامی در بیان یکی از دلایل اصلی افزایش خسارات سیل اخیر در امامزاده داوود (ع) گفت: یک دستگاه خودروی پارک شده در یکی از ساخت و سازهای غیرمجاز واقع در حریم تنگه بر اثر سیلاب به کانال افتاده، مچاله شده و بدین ترتیب مسیر کانال را مسدود کرده است که همین مسئله یکی از دلایل اصلی بالازدگی سیلاب و افزایش قابل توجه خسارات در سیل امامزاده داوود است.
*انسداد کانال به وسیله یک خودرو خسارات سیل امامزاده داوود (ع) را افزایش داد
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور تاکید کرد: اگر این انسداد در مسیر کانال توسط این خودرو انجام نمیشد، میزان خسارات به مراتب کمتر از شرایط فعلی بود.
نامی ضمن رد تاثیر لایروبی بر شدت خسارات سیلاب گفت: شیب گذر آب در این مناطق بسیار زیاد است و عملا ما در آن مسیر گل و لای برجای مانده نداریم که نیاز به لایروبی باشد، بر این مبنا این فرضیه که نبود لایروبی شدت خسارات را افزایش داده اصلا صحیح نیست.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در پایان گفت: در طول 8 سال گذشته شاهد 9 سیلاب در منطقه امامزاده داوود(ع) بودیم که 2 بار هم حتی منجر به خسارت جدی به ساختمان امام زاده شده است.
بیشتر بخوانید:
کشف جسد یک زن در مرکز خرید امامزاده داوود
بلایی که سر سگهای زندهیاب در سیل امامزاده داوود آمد
47231
نظر شما