در بخشی از این یادداشت میخوانیم:
از خود سوال کردهایم که نسبت باور به حجاب و رعایت آن با ارزشهای پایهای انقلاب ما چیست؟ شاخصهایی چون عدالت، آزادی، کارآمدی و... با رعایت حجاب چه نسبتی دارند؟
در تاریخ ۴۴سال انقلاب زمانهایی که این شاخصها وضعیت بهتری داشتهاند و حس عمومی مثبت بوده، میزان پایبندی به حجاب و عفاف چطور بوده است؟ در اساس چه میزان بدحجابی یا تظاهر به بدحجابی شکل اعتراضی به معنای سیاسی و اجتماعی دارد؟ اگر قائلیم بخشی از مساله شکل اعتراضی به وضعیت معاش دارد آیا اقدام سلبی خود به این فضا دامن نمیزند؟
از سوی دیگر واضح است که بخشی از ترویج بیحجابی بهمثابه یک پروژه امنیتی درحال دنبال شدن است، اظهارات علنی مواجببگیران سیا و وزارت خارجه آمریکا، مد شدن یکباره برخی لباسها و پوششها در کشور و... همه خبر از یک طراحی امنیتی دارد، طراحانی که لزوما همانهایی نیستند که در خیابان با آنها برخورد میشود، افرادی کارکشته و آموزشدیده که با آن دانشجوی ترم یک و دویی که تازه به تهران آمده و ممکن است شلحجاب باشد، تفاوت دارد.
حجم قطبیسازیهای مخرب در این چند روز را دیدهاید؟ میدانید خواسته یا ناخواسته چه اتفاقی درحال وقوع است؟
بیشتربخوانید :
در تیر ۷۸ و فتنه ۸۸ طراحان امنیتی خارجی و داخلی تلاش کردند طبقه متوسط با مساله آزادیهای اجتماعی را رودرروی نظام و کشور قرار دهند، در دی ۹۶ و آبان ۹۸ با بیتدبیری دولت وقت خواستند بخشی از طبقه مستضعف را به مواجهه بکشانند. بازی با ماجرای حجاب، لغو کنسرت در اهواز توسط چند وانتی و... در کنار گرانیهای افسارگسیخته یعنی تلاش برای جمع زدن ۸۸ و ۹۸، یعنی تلفیق نارضایتی طبقه متوسط و قشرهای محروم.
فرصت دولت آقای رئیسی و دو قوه همگرای دیگر ظرفیتی مهم برای کاهش شکافهای اجتماعی است، این فرصت بزرگ را تبدیل به تهدید نکنیم.
۲۱۲۲۰
نظر شما