به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد، اسدی صبح امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته مدیریت مصرف آب و برق برگزار شد با بیان اینکه ظرفیت اسمی نیروگاههای استان یزد حدود ۲ و هزار و ۸۰۰ مگاوات است، اظهار داشت: از این میزان، استان یزد با ۸۴ مگاوات ظرفیت نیروگاهی به عنوان استان برتر کشور در حوزه انرژی خورشیدی شناخته میشود.افزایش ۲۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی به نیروگاههای یزد
وی خاطرنشان کرد: با کمک شرکت توزیع نیروی برق استان یزد، خوشبختانه ما کمترین میزان تلفات انرژی را در مجموعه خطوط کشور داریم و پایینترین میزان شاخص خاموشی کشور هم در استان یزد ثبت شده است.
مدیرعامل برق منطقهای یزد با بیان اینکه یکی از مشکلات ایجاد شده در ارتباط با مشکل کمبود برق مربوط به نیروگاههای آبی است، گفت: با توجه به خشکسالیها و محدودیتهای منابع آبی، ظرفیت تولیدی این نیروگاهها از ۱۱ هزار مگاوات به بعضا ۲ هزار مگاوات کاهش یافته است.
مدیرعامل برق منطقهای یزد خاطرنشان کرد: با وجود تلاش مسئولان ارشد وزارتخانه و مدیران استانی برای تسریع در روند بازسازی و تعمیر نیروگاهها و انجام بالای ۹۵ درصد تعمیرات تا پایان اردیبهشت، همچنان باید تلاش بیشتری در این حوزه داشته باشیم.
وی گفت: با وجود اینکه در کشور تلاش شده که در حوزه انرژیهای خورشیدی ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه ایجاد شود، استان یزد هم سعی کرده که پیشتازی خود در این عرصه را حفظ کند و در حدود ۲۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در نقاط مختلف استان به ویژه نقاط کمتر برخوردار یزد جانمایی شده و امیدواریم که تا یک سال آینده این نیروگاهها هم در مدار بهرهبرداری قرار گیرد.
مدیرعامل برق منطقهای یزد ادامه داد: ظرفیت اسمی نیروگاههای استان یزد ۲ هزار و ۸۰۰ مگاوات است که نزدیک به ۲ هزار و ۴۶ مگاوات ظرفیت عملی ما بوده و این روزها به ۲ و هزار و ۷۵ مگاوات رسیده است.
اسدی خاطرنشان کرد: به این میزان بسنده نکردیم و با وجود تولید به میزان مورد نیاز در استان، در حدود دو نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی در دو شهرستان اردکان و بهاباد، ۴۲ مگاوات در منطقه خاتم و در مجموع تا دو سال آینده ۱۲۰۰ مگاوات نیروگاه به استان اضافه میشود
نظر شما