استعفای عبدالملکی از وزارت کار گمانه ترمیم کابینه را تقویت کرد و مباحثی پیرامون اینکه گزینه بعدی کیست، خودش استعفا میدهد یا رئیسی تغییرش میدهد یا حتی اینکه مجلس یازدهم ناگزیر به کنار گذاشتن ملاحظات و تعارفات با دولت همسو شده و دست به استیضاح میزند یا خیر بالا گرفت. در این بین اما سوال و نکته مهم این است که تغییرات مورد بحث فایدهای هم دارد یا خیر؟ با رفتن برخی از وزرا و آمدن دیگران تغییر در رویکرد دولت خاصه در بخش اقتصادی مشاهده خواهیم کرد و در پی آن مشکلات موجود حل میشود؟
ناصر قوامی فعال سیاسی اصلاحطلب و نماینده مجلس به این سوالات پاسخ منفی میدهد. او تاکید کرد کرد که مساله مهم سیاستهای کلی است و نه افراد کابینه. قوامی گفت «فکر میکنم با توجه به چارچوبها و سیاستهای کلان موجود در عرصههای مختلف، تغییر کابینه و عوض کردن چند وزیر مشکل را حل نمیکند.»
وی افزود: «تا سیاست ما در کشور، روابط ما در دنیا و… حل نشود، مشکلات باقی است.»
بیشتر بخوانید:
به گفته قوامی، «در شرایط موجود، اگر بهترین اقتصاددان را هم در این وزارتخانهها قرار دهیم، از او کاری ساخته نیست. سیاست اینها وابسته کردن مملکت به چین و روسیه است و آنها هم غیر از منافع خود چیزی نمیخواهند. لذا تا وقتی که نگاه ما فقط به چین و روسیه باشد، مشکلات باقی است و در این بین تغییر چند وزیر هم فایدهای ندارد.»
این نماینده سابق مجلس تغییر در کابینه را بیفایده میداند و میگوید: «مثلا الان وزیر کار رفته و یک وزیر دیگر میآید. آیا وضع مردم و کارگران بهتر میشود؟! مایحتاج مردم تا ۳۰۰، ۴۰۰ درصد گران شده است. وزیر جدید چه کاری میتواند انجام دهد که وضعیت مردم بهتر شود؟ فرض کنیم این افزایش ۱۰ درصدی حقوق را ۲۰ یا ۳۰ درصد کنند، باز هم مشکلات باقی خواهد ماند.»
۲۱۲۱۷
نظر شما