علی شمسی پور با اشاره به تفویض مسئولیت رصد، پایش، ارزیابی و تعالی رؤسای دانشگاهها به کمیته انتصابات وزارت علوم گفت: کمیته انتصابات وزارت علوم از هفت الی هشت نفر تشکیل شده است که وظیفه این افراد این است که پیشنهادات برای ریاست هر دانشگاه و یا پارک علم و فناوری را دریافت کرده و افراد مختلف را بررسی و امتیاز دهی میکنند و سه الی چهار نفر را به فراخور امتیازاتی که وجود دارد به وزیر علوم تحقیقات و فناوری معرفی میکنند.
وی ادامه داد: وزیر علوم نیز با تحقیق نهایی و مشورت افراد را انتخاب میکند، در واقع به نوعی زمینهسازی و تصمیمسازی برای وزیر انجام می شود، وزیر علوم همچنین وظیفه رصد، پایش و ارزیابی عملکرد رؤسای دانشگاهها را نیز به این کمیته تفویض کرد که یک بخشی از این رصد، پایش و ارزیابی عملکرد رؤسای دانشگاهها برای قبل از معرفی به شورای علی انقلاب فرهنگی و تایید حکم ریاست است.
سخنگوی وزارت علوم افزود: در این بخش برنامههای ریاست دانشگاه، عملکرد مالی که داشته است، انتصابات و انتخاباتی که در اعضای هیأتهای ممیزه، هیأتامنا، هیأت اجرایی جذب دانشگاهها داشته و همچنین توفیقاتی که در این مدت کسب کرده و نقاط قوت و ضعف عملکرد وی همه یک بررسی اولیه میشود.
وی ادامه داد: افرادی که عملکرد خوبی داشته باشند، تشویق و تقویت میشوند و افرادی که نیاز به کمک داشته باشند و یا نقاط ضعفی وجود داشته باشد به آنها کمک و تذکر داده میشود تا فضای کاری شان بهتر شود.
شمسی پور افزود: بعد از تأیید نهایی شورا نیز رصد، پایش و ارزیابی عملکرد رؤسای دانشگاهها تا آخر ادامه داشته و برعهده این کمیته است.
وی درباره اینکه تا کنون چه تعداد از رؤسای دانشگاهها تغییر کرده است افزود: از ۱۰۰ دانشگاهی که در حال حاضر داریم ریاست بیش از ۷۰ دانشگاه تغییر کرده است.
بیشتر بخوانید:
تعیین ۵ اولویت کاری وزارت علوم
عدم شفافیت وزارت بهداشت درباره مسمومیتهای اخیر در خوابگاههای دانشجویی؛ باز هم پای کووید در میان است؟
۴۷۲۳۱
نظر شما